fbpx

 

Kokouspaketti gr8 viihdeklubilla Helsingissä

Onko teillä etsinnässä kaiken kattava kokouspaketti Helsingissä? Meiltä löydät huolettomat ja viihdyttävät kokouspaketit Helsingissä. gr8 viihdeklubin kokouspaketeissa yhdistyvät kokoustila ja kokoustekniikka, maittavat ruokailut ja hauska ohjelma. Tarjoamme siis kaiken mitä onnistunut kokouspäivä vaatii. Helsingin kokouspaketin ansiosta voitte keskittyä kokouksen agendan toteuttamiseen, kun me huolehdimme kokouksen järjestelyistä ja osallistujien viihdyttämisestä.

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Kokouspaketti Helsinki – helpotusta kokouspäivän järjestämiseen

Sana ”kokouspäivä” saattaa helposti viestiä melko tylsästä ja puisevasta päivästä. Kokouspäivän asiapitoista ohjelmaa voi yrittää keventää puheilla tai hassunhauskoilla esiintyjillä, mutta kokouksen jälkeen ei välttämättä ole täysin varma, mitä mieltä kokousväki tästä kaikesta oli.

Mutta näin sen ei tarvitse mennä! Helsingin gr8 viihdeklubi tarjoaa Salmisaaren Liikunta­keskuksessa puolen- tai kokopäivän mittaisia kokouspaketteja, joissa voidaan puhua tiukkaa asiaa ja virkistää osallistujien mielet aktiviteeteilla.

Onnistuneen kokouspäivän resepti

Kokouspäivän järjestäminen ei ole raketti­tiedettä. Onnistuneen tilaisuuden resepti on yksinkertainen:
– Toimiva kokoustekniikka
– Sopiva kokoustila
– Maittavat ruokailut
– Virkistävä ohjelma

Helsingin kokouspaketit tarjoavat nämä kaikki. Saatte meiltä kattavasti varustellut kokoustilat ja maukkaat tarjoilut. Tilaisuuden kruunaa aktiviteettipaketti, joka koostuu hauskoista, kevyistä viihdelajeista. Mukana on keilailua, biljardia, ajosimulaattoreita ja monta muuta mahtavaa aktiviteettia.

Aktiviteettipaketti tekee kokouspäivästä ainutlaatuisen kokemuksen. Sen puitteissa kokousväki voi viettää aikaa yhdessä rennoissa tunnelmissa. Mikäli kaikki kokoukseen osallistuvat eivät ennalta tunne toisiaan, tarjoaa aktiviteettipaketti erinomaisen tilaisuuden tutustumiselle ja Small talkille.

Kokouspaketti Helsinki – suurimmat hyödyt ja edut

Kokouspaketin suurimmat hyödyt ovat huolettomuus ja ajansäästö. Sinun ei tarvitse huolehtia kokoustekniikasta, tarjoiluista tai viihdyttävästä ohjelmasta, vaan voit keskittyä agendan laatimiseen ja kokouksen osallistujien koolle kutsumiseen. Me huolehdimme muusta!

Helsingin kokouspaketin suurimpiin etuihin kuuluu myös se, ettei sinun tarvitse erikseen pohtia, kuinka saisit kokouspäivän painumaan osallistujien mieliin tai kuinka saisit kaikki osallistujat viihtymään. Aktiviteettipakettimme tarjoaa jotakin uutta kokeiltavaa ja onnistumisen kokemuksia jokaiselle kävijälle. Se onkin hauska tapa vetreyttää istumisesta kangistuneet lihakset kokouspäivän päätteeksi!

Kokouspaketin avulla järjestät niin suuret kuin pienetkin tilaisuudet Helsingissä

Helsingin viihdeklubin kokouspaketti on erinomainen valinta niin suuriin kuin pieniinkin kokoustilaisuuksiin. Oli agendanne sitten asiapitoinen tai tarkoituksena innovoida ja luoda uutta, gr8 viihdeklubin rennot tilat ja viihdyttävät aktiviteetit takaavat, että kokouspäivä on kaikille osallistujille positiivinen kokemus!

Helsingin kokouspaketti kahdessa laajuudessa

Tarjoamme kahta erilaista kokouspakettia Helsingissä. Puolenpäivän kokouspaketit antavat erinomaiset puitteet tiiviimmille kokouksille. Jos tarvitsette enemmän aikaa käyttöönne, kokopäivän kokouspaketti on tällöin valintanne. On teidän päätettävissänne, missä järjestyksessä tilaisuuden eri osuudet seuraavat toisiaan. Voitte aloittaa joko aktiviteeteista tai kokoustamisesta.

Puolenpäivän kokouspaketti

– Kokoustila
– Varustus: AV-tekniikka, fläppitaulu ja wifi
– Aamukahvi + päivän suolainen tarjoilu TAI iltapäiväkahvi + päivän makea tarjoilu
– Päivän lounas
– Aktiviteetit käytössänne kahden tai kolmen tunnin ajaksi

Pyydä tarjous sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Kokopäivän kokouspaketti

– Kokoustila
– Varustus: AV-tekniikka, fläppitaulu ja wifi
– Aamukahvi + päivän suolainen tarjoilu
– Päivän lounas
– Iltapäiväkahvi + päivän makea tarjoilu
– Aktiviteetit käytössänne kahden tai kolmen tunnin ajaksi

Helppoa ja käytännöllistä, eikö vain? Kysy lisää tai pyydä tarjous kokouspaketista Helsingin viihdeklubilta sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

 

Ota yhteyttä!

AVOINNA KAIKILLE LAUANTAISIN KLO 14:00-20:00

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

VARAA VERKOSSA!

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

AVOINNA KAIKILLE LAUANTAISIN KLO 14:00-20:00

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

VARAA VERKOSSA!

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

AVOINNA KAIKILLE LAUANTAISIN KLO 14:00-20:00

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

VARAA VERKOSSA!