fbpx
Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

Full Swing

Interactive Bowling

VR

Ajosimulaattori ja lentosimulaattori

Monikäyttöpaneelit

Aidontuntuinen pelikokemus Full Swingillä – ainutlaatuinen simulaattori golfiin ja muihin peleihin

Full Swing Golf maahantuonnille on avattu omat verkkosivut sekä sosiaalisen median tilit, katso lisää gr8golf.fi

 

Ilahduta asiakkaitasi tai vieraitasi ainutlaatuisella golfsimulaattorilla, jota voi käyttää niin peleissä, leikeissä kuin ammattitason harjoittelussakin. Multisport ohjelmalla saat simulaattoriin golfin lisäksi joukon muita pelejä, kuten jääkiekon, jalkapallon, koripallon sekä erilaisia tivolipelejä. Näiden parissa viihdytään aamusta iltaan saakka.

Full Swing ei ole mikä tahansa simulaattori. Se edustaa korkeaa teknologiaa ja sitä hyödyntävät harjoittelussaan useat huippuluokan golffarit. Sen puolesta puhuvat muun muassa vuoden 2021 U.S. Open voittaja Jon Rahm, olympiavoittaja Justin Rose sekä moninkertainen mestari Tiger Woods. Syy Full Swing simulaattorin suosioon ammattilaistenkin keskuudessa on varsin yksiselitteinen: mikään muun simulaattori ei tarjoa yhtä aidontuntuista pelikokemusta. 

KIT -launch monitor – NYT JULKAISTU JA SAATAVILLA SUOMESSA!
KIT-lyöntitutka ja golfswingin lyöntianalysaattori kertovat kaiken oleellisen pallon ja mailan liikeradoista niin sisä- kuin ulkotiloissa. KIT on varustettu tehokkaalla tutkalla, kustomoitavalla OLED näytöllä, HD kameralla swingin kuvaamiseen sekä kestävällä litiumakulla jotta voit ottaa sen mukaan rangelle tukemaan harjoittelua.

KIT soveltuu myös simulaattoriksi, siihen on saatavilla e6 connect ohjelmisto jonka avulla teet tästä kattavan simulaattorin vaikka kotiin, ja vielä kustannustehokkaasti! Laite yhdistetään IOS laitteseen kuten puhelimeen tai ipadiin josta laitetta hallinnoidaan Full Swingin oman applikaation kautta (saatavilla free ja premium vaihtoehdot). Sisätiloissa laite vaatii pallon takaa tilaa noin 3 metriä ja KITin tulisi nähdä pallon lähdöstä vähintään 2,5-3 metriä.

KIT näyttää 16 erilaista arvoa lyönnistä niin mailan lavan tulokulmasta kuin pallon lentorasta.

Ole yhteydessä myyntipalveluun myynti@gr8.fi ja jutellaan lisää, esittelemme laitteen myös mielellämme!

PS. jos et vielä tiennyt, tämä on se the launch monitor jota käyttää myös Tiger Woods!

 

Full Swing simulaattorin innovatiiviset ominaisuudet ja lisäosat

Suosituimmille golfkentille on vuosien jonot, mutta Full Swingillä pääsee jonottamatta fiilistelemään kentillä pelaamista. Pakettiin sisältyy 84 golfkenttää ympäri maailmaa, jotka ovat vain napin painalluksen päässä.

Simulaattorin ainutlaatuisuus perustuu patentoituun Dual Tracking -teknologiaan. Tällä saavutetaan: 

  • pallon lentoradan näkyminen reaaliajassa
  • sivukierteiden näkyminen ja tarkka mittaaminen
  • nopea palaute lyönnistä

Simulaattorin edistyksellinen skannausteknologia ei tee rajoituksia pallon asettamiselle – sen voi lyödä mistä tahansa kohtaa lyöntimattoa. Laite lukee kaikki lyönnit, myös huonot osumat, mutta aloittaa mittaamisen vasta kun pallo on lähtenyt ilmaan. Pallo kulkee kahden valokennon läpi, mikä takaa luotettavan mittaustuloksen. Pelaajan yläpuolella on suurnopeuskamera, joka seuraa mailan liikkeitä ja kertoo todella kattavasti mailan liikeradan statistiikan lyönnin jälkeen.

Teknologiastaan huolimatta Full Swing simulaattori on erittäin helppokäyttöinen ja pitkäikäinen. Laitteet eivät vaadi kalibrointia: riittää, että simulaattorin käynnistää ja pelit voivat alkaa. Koska mikään simulaattorin laitteista ei tule lattialle, ei tarvitse pelätä, että pelaaja vahingossa astuisi niiden päälle tai muutoin vahingoittaisi laitteistoa.

Full Swingillä saat mitä tilaat! Laadukkaat laitteet ja ohjelmat, ilman piilotettuja lisenssimaksuja.

 

Pro- ja Sport-sarjat

Full Swingissä on valittavana kaksi sarjaa, jotka ovat tekniikaltaan ja käyttötarkoituksiltaan hieman erilaisia.

Pro-sarja on markkinoiden ainoa simulaattori, jossa yhdistyy infrapunatekniikkaa ja suurnopeuskamerat. Nämä yhdessä seuraavat ja mittaavat pallon lentorataa niin tarkasti, että se luo toimivan harjoittelualustan TOUR-mestareillekin ympäri maailmaa. Pallon lentorata näytetään koko ajan reaaliajassa, ilman viiveitä, jotta kokemus on samanlainen kuin ulkona pelatessa. Mailan lavan liikerata ja sen data mitataan pelaajan yläpuolella olevalla ION3 kameralla.

Sport-sarja on sopiva pelaajille, jotka haluavat markkinoiden parhaimman kamerapohjaisen simulaattorin. Neljä suurnopeuskameraa mittaa pallon liikettä suoraan lennosta, reaaliajassa ja ilman viivettä. Mailan lavan liikerata ja sen data mitataan pelaajan yläpuolella olevalla ION3 kameralla.

 

Ohjelmistot Full Swing simulaattoriin

Multisport package #1 ja #2
Multisportin avulla simulaattorista nauttivat muutkin kuin golfaajat. Tämä ohjelmisto sisältää 13 peliä, kuten jääkiekon, rugbyn, jalkapallon, kriketin ja nipun erilaisia karnevaalipelejä. Näistä nauttivat niin lapset kuin aikuiset.

Full Swing golf ohjelmisto
Upeat grafiikat, 32 huippukenttää ja paljon erilaisia practice range vaihtoehtoja

e6 golf ohjelmisto
84 kenttää ympäri maapallon, perinteiset practice range vaihtoehdot.

Showdown golf
Soveltuu niin golfin harhoitteluun kuin porukalla kisaamiseen. Haastavia, hauskoja ja erittäin koukuttavia pelimuotoja

Ohjelmistot on saatavilla Pro- ja Sport -sarjan simulaattoreihin. Kysy lisätiedot ja hinnat myyntipalvelusta!

 

Full Swing golf simulaattori – tilaus ja toimitus avaimet käteen periaatteella

Olemme tehneet Full Swing simulaattorin tilaamisen helpoksi. Sinun harteillesi jää oikeastaan vain yhteydenottaminen meihin, me hoidamme kaiken muun.

Simulaattoria ei tarvitse ostaa sokkona, vaan pääset kokeilemaan itse, miten aidon pelikokemuksen huippuluokan golfsimulaattori mahdollistaa. Full Swingiä pääsee testaamaan tiloissamme Helsingin Salmisaaressa. Samalla saat kattavan esittelyn simulaattorin ainutlaatuisista toiminnoista.

Ennen Full Swingin toimitusta, tulemme paikan päälle katsomaan, että simulaattori saadaan asennettua haluamaasi tilaan. Kun laitteen saapuvat, tulemme asentamaan ne ja annamme niihin käyttökoulutuksen. Full Swing simulaattorit tulevat Yhdysvalloista. Niiden toimitusajat ovat tällä hetkellä noin 12 viikkoa tilauksesta.

 

Teemme yhteistyötä Nordean Tukirahoituksen kanssa

Full Swing golfsimulaattoriin on mahdollista saada tukirahoitus. Rahoitussopimuksen solmivat yritysasiakas ja Nordea. Tukirahoitukseen pääset tutustumaan täältä. Me teemme rahoitushakemuksen puolestanne!

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kerromme sinulle lisää!

Maahantuonnin yhteydenottolomake