fbpx
Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5260 [7] => 5255 )

Full Swing

Interactive Bowling

VR

Ajosimulaattori ja lentosimulaattori

Monikäyttöpaneelit

Full Swing golf- ja multisport simulaattorit

Kesällä 2021 tulossa Full Swing KIT -lyöntianalysaattori

Full Swing tarjoaa golfsimulaattoreiden huipputeknologiaa ja toiminta varmuutta. Full Swing simulaattoreissa käytetään alan johtavaa teknologiaa jotta golfin pelaajat saavat parhaan mahdollisen peli kokemuksen. Simulaattoria voi käyttää niin golfin pelaamiseen, harjoitteluun, viihteeseen sekä useisiin multisport -peleihin.

Patentoitu Dual-Tracking teknologia tarjoaa erittäin tarkan lyöntidatan sekä näyttää pallon lentoradan reaaliajassa. Full Swing on PGA Tourin ja Golf Channelin virallinen kumppani. Simulaattoreihin saatavilla jopa 13 erilaista multisport -peliä kuten jääkiekko, jalkapallo, rugby ja koripallo. Golfsimulaattorissa mukana 84 golfkenttää, harjoittelualue, lähimmäs lippua sekä pisin draivi -kilpailut.

Pro Series

Pro sarjassa pallon liike mitataan markkinoiden nopeimmalla ja tehokkaimmalla infrapunavalo teknologialla. Pallon lentorata näytetään koko ajan reaaliajassa ilman viivettä jotta kokoemus olisi sama kuin pelata golfia ulkona. Mailan lavan liikerata ja data mitataan yläpuolella olevalla ION3 kameralla.

Sport Series

Sport sarjan mittausteknologia perustuu suurnopesukameroihin. Markkinoiden ainut simulaattori missä neljä suurnopeuskameraa mittaavat pallon liikettä suoraan lennosta reaaliajassa ja ilman viivettä. Mailan lavan liikerata ja data mitataaan yläpuolella olevalla ION3 kamaralle.

Multisport ja Showdown golf -ohjelmisto

Hauskaa koko porukalle, multisport tuo simulaatoripeleihin todellisen urheilun jännityksen uskomattoman tarkasti. Pelaat eri lajeja oikeilla pelivälineillä, urheilulajeja tarjolla jopa 13 erilaista. Harjoittele ja kisaile useilla erilaisilla Showdown golf areenoilla, golf skills -tyylisissä lajeissa. Erittäin hyvä lisä jo kattavan 84 golfkentän ja harjoittelualueen kanssa.

Virtuaalinen puttigreeni

Virtual Greenillä voit helposti luoda erilaisia kallistuksia ja ohjelmisto kertoo optimaalisen puttilinjan eri kohdista greeniä. Patentoitu rakenne ja ohjelmisto takaavat helppokäyttöisyyden. Greenejä saatavilla eri kokoisina. Puttaamiseen uusi kokemus on täällä!

KIT lyöntitutka

Tulossa kesällä 2021!
Lyöntianalysaattori jota voi käyttää niin sisällä kuin ulkona. KIT kertoo kaiken oleellisen pallo datan ja mailan liikeradoista. Laite on helppo käyttää, laita päälle ja valitse maila millä lyöt ja kaikki on valmista. KIT on varustettu tehokkaalla tutkalla, kustomoitavalla OLED näytöllä, HD kameralla svingin kuvaamiseen ja kestävällä litium akulla.

Heräsikö mielenkiinto, ota yhteyttä, kerromme lisää!

Maahantuonnin yhteydenottolomake