fbpx
Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

Full Swing

Interactive Bowling

VR

Ajosimulaattori ja lentosimulaattori

Monikäyttöpaneelit

 

Interaktiivinen keilailu: häikäise asiakkaasi visuaalisilla – peliin osallistuvilla efekteillä

Interaktiivinen keilailu tuo pelaajille uudenalaisen elämyksen. Siinä keilahalliin luodaan todellinen valoshow. Keilaradoilla tanssivat valokuviot seuraavat keilapallon kulkua, luoden taianomaisen tunnelman koko halliin. Kokonaisuuden kruunaa valokuvioiden ja muiden visuaalisten efektien liikkeitä mukailevat äänet ja musiikki.

Interaktiivisen keilailun juju on siinä, että se ei ole koskaan täysin samanlainen. Valittavana on useita erilaisia teemoja, joista valoshow radalle muodostuu. Teemat ovat värimaailmaltaan, valokuvioiltaan, rytmeiltään ja musiikiltaan erilaisia. Oli teema mikä tahansa, niistä muodostuva valoshow rakentuu aina yksilöllisesti. Valokuviot seuraavat pallon kulkua radalla, eri tavoin jokaisessa teemassa. Keilaaja pääseekin omilla heitoillaan vaikuttamaan radalle muodostuvaan valoshowhun. Interaktiivisessa keilailussa kokonaisuus on aina kunkin pelaajan näköinen.

 

Interaktiivinen keilailu tarjoaa jotakin jokaiselle asiakkaallesi

Interaktiivinen keilailu ilahduttaa kaiken ikäisiä ja tasoisia pelaajia. Kokeneemmat ja tavoitteellisemmat pelaajat saavat interaktiivisesta keilailusta lisämaustetta peliin. Keilapallon liikkeitä seuraavan järjestelmän ansiosta jokainen heitto on helposti analysoitavissa, jolloin omaa pelitaktiikkaa saa hiottua uudella tavalla. Pelin pariin viihtymään tuleville lapsille ja aikuisille interaktiivinen keilailu taas tarjoaa tavallista ja hohtokeilausta paljon visuaalisemman pelikokemuksen. Interaktiivisen keilailun parissa viihdytäänkin helposti tunnista toiseen.
Keilarataasi ei tarvitse lopullisesti muuttaa interaktiivisen keilailun myötä. Järjestelmä on helposti ja nopeasti otettavissa käyttöön aina silloin kuin radasta halutaan tehdä interaktiiviseen keilailuun soveltuva. Muuna aikana asiakkaasi pääsevät keilaamaan perinteisissä puitteissa.

 

Interaktiivinen keilailu -paketti sisältää kaiken tarpeellisen

  • IR seurantajärjestelmän
  • hallintajärjestelmän ja ohjelmiston
  • äänentoistolaitteet
  • projektorit

Järjestelmään on valittavissa kaksi ohjelmistoa:

Party on tarkoitettu aikuisten ja lasten rentoon pelaamiseen ja hauskanpitämiseen. Tämä soveltuu hyvin myös keilailun salojen opetteluun.

Pro on nimensä mukaisesti suunnattu tavoitteellisemmin keilausta harrastaville. Ohjelmisto mahdollistaa keilapallon liikeratojen tarkan seurannan ja vertailun.

 

Tilaa interaktiivinen keilailu kokonaistoimituksena

Kun tilaat interaktiivisen keilailu -järjestelmän meiltä, huolehdimme kokonaisuuden toimivuudesta. Olemme tehneet tilausprosessin asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Asiakkaamme tehtäväksi jääkin oikeastaan vain yhteyden ottaminen meihin, me huolehdimme kaiken siitä eteenpäin. Interaktiivisen keilailu -järjestelmän tilaus aloitetaan alkukartoituksella. Tulemme tarvittaessa paikan päälle varmistamaan, että laitteisto soveltuu tiloihinne. Tämän jälkeen toimitamme teille laitteet ja tulemme asentamaan ne ja ohjelmistot käyttökuntoon. Annamme myös käyttökoulutuksen koko järjestelmään.

Ota yhteyttä!

Katso videoklippi ja eläydy keilauksen interaktiiviseen maailmaan!

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Maahantuonnin yhteydenottolomake