Kokouspaketti Helsingin gr8 viihdeklubilla

Onko suunnitelmissasi kokouspäivän järjestäminen Helsingissä? gr8 viihdeklubi tarjoaa käyttöösi kokouspaketin, jossa yhdistyvät kokoustila ja kokoustekniikka, maittavat ruokailut ja hauska ohjelma!

Myöntäkää pois: sanan “kokouspäivä” kuullessaan monen mielessä saattaa pyörähtää ajatus, että edessä on melko tylsä ja puiseva päivä. Vaikka asiapitoista ohjelmaa voidaan rikkoa puheilla tai hassunhauskoilla esiintyjillä, päivän jälkeen ei välttämättä ole täysin varma siitä, mitä mieltä tästä kaikesta pitäisi olla. Not so gr8.

Mutta näin sen ei tarvitse mennä! Helsingin gr8 viihdeklubi tarjoaa Salmisaaren Liikuntakeskuksessa puolipäiväiset ja kokopäiväiset kokouspaketit, joissa voidaan puhua tiukkaa asiaa ja virkistää osallistujien mielet aktiviteeteilla. Oli agendanne sitten asiapitoinen tai tarkoituksena innovoida ja luoda uutta, gr8 viihdeklubin rennot tilat ja viihdyttävät aktiviteetit takaavat, että kokouspäivä on kaikille osallistujille positiivinen kokemus!

Helsingin viihdeklubin kokouspaketit on erinomainen valinta niin suuriin kuin pieniinkin kokoustilaisuuksiin. Minimivaraus kokouspaketteihin on 15 henkilöä.

Onnistuneen kokouspäivän avaimet

Kokouspäivän järjestäminen ei ole rakettitiedettä. Onnistuneen tilaisuuden avaimet ovat yksinkertaiset:

  • Toimiva kokoustekniikka
  • Sopiva kokoustila
  • Maittavat ruokailut
  • Virkistävä ohjelma

Helsingin viihdeklubin kokouspaketeissa yhdistyvät nämä kaikki. Saatte meiltä kattavasti varustellut kokoustilat ja maukkaat tarjoilut. Tilaisuuden kruunaa aktiviteettipaketti, jonka puitteissa kokousväki voi viettää aikaa yhdessä rennoissa tunnelmissa. Mikäli kaikki kokoukseen osallistuvat eivät ennalta tunne toisiaan, tarjoaa aktiviteettipaketti erinomaisen tilaisuuden tutustumiselle ja small talkille.

Kokouspaketin suurimmat hyödyt ovat huolettomuus ja ajansäästö. Sinun ei tarvitse huolehtia kokoustekniikasta, tarjoiluista tai ohjelmasta, vaan voit keskittyä agendan laatimiseen ja kokousyleisön kokoon kutsumiseen. Me huolehdimme muusta!

Kokouspaketti kahdessa laajuudessa

Tarjoamme kahta erilaista kokouspakettia. Puolenpäivän kokouspaketit antavat erinomaiset puitteet tiiviimmille kokouksille. Jos tarvitsette enemmän aikaa käyttöönne, kokopäivän kokouspaketti on tällöin valintanne. On teidän päätettävissänne, missä järjestyksessä tilaisuuden eri osat seuraavat toisiaan.  Voitte aloittaa joko aktiviteeteista tai kokoustamisesta.

Puolenpäivän kokouspaketti

– Kokoustila
– Varustus: AV-tekniikka, fläppitaulu ja wifi
– Aamukahvi + päivän suolainen tarjoilu TAI iltapäiväkahvi + päivän makea tarjoilu
– Päivän lounas
Aktiviteetit käytössänne kahden tunnin ajaksi

Hinta: 76 €/hlö (sis. alv)
*hinta voimassa arkipäivisin, minimivaraus: 15 hlöä

Kokopäivän kokouspaketti

– Kokoustila
– Varustus: AV-tekniikka, fläppitaulu ja wifi
– Aamukahvi + päivän suolainen tarjoilu
– Päivän lounas
– Iltapäiväkahvi + päivän makea tarjoilu
Aktiviteetit käytössänne kahden tunnin ajaksi

Hinta: 85 €/hlö (sis. alv)
*hinta voimassa arkipäivisin, minimivaraus: 15 hlöä

Varaa kokouspaketti Helsingin viihdeklubille

Kun haluat järjestää onnistuneen kokouspäivän Helsingissä mahdollisimman vähällä vaivalla, valitse gr8:n kokouspaketti! Vastaamme mielellämme kaikkiin kokouspaketteihin liittyviin kysymyksiin. Tee varaus tai kysy lisää lomakkeella: