Suunnitelmissa virkistyspäivä Helsingissä työporukalle?

gr8 viihdeklubi on asiallinen paikka viettää työporukan virkistyspäivä Helsingissä.

Viihdeklubiltamme löytyy yli 10 erilaista viihteellistä aktiviteettia samalla hinnalla. Voitte kulkea aktiviteetista toiseen vapaasti ja koska kaikki aktiviteetit ovat vierekkäin, liikkuminen on helppoa ja ryhmänne pysyy hyvin kasassa. Aktiviteeteissa ei välttämättä tarvitse hikoilla, mukaan tarvitsette vain rennon meiningin ja rennon vaatetuksen. Viihdeklubiltamme löytyy myös A-oikeuksin varustettu baari, joka huolehtii ettei jano pääse yllättämään kesken hauskanpidon.

Meillä järjestettävän virkistyspäivän ei kuitenkaan tarvitse rajoittua pelkkään aktiviteettiosioon. Kauttamme onnistuvat myös ruokailut sekä kokoustilat. Salmisaaren Liikuntakeskuksessa on kokous- ja ruokailufasiliteetit jopa usealle sadalle osallistujalle.

Salmisaaren Liikuntakeskuksesta löytyy myös saunatiloja, joiden löylyissä mukava virkistyspäivä saa arvoisensa lopetuksen.

Virkistyspäivät räätälöidään aina toiveidenne mukaan

Autamme mielellämme päivän suunnittelussa, joten ota yhteyttä niin räätälöidään yhdessä juuri teidän näköisenne tapahtuma. Saat vinkkejä virkistyspäivän suunnitteluun myös Ideoita virkistyspäivään -artikkelista!

Kauttamme voit varata myös muita Salmisaaren Liikuntakeskuksen aktiviteetteja.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän näköisenne virkistyspäivä!

Järjestämme myös muut yritystapahtumat. Kysy lisää!