Yksityistilaisuus Helsingissä

Suunnitteletko yksityistilaisuutta Helsinkiin? gr8 viihdeklubi tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuudellesi! Viihdeklubimme sopii hyvin niin virallisiin kun vapaamuotoisempiinkin yksityistilaisuuksiin. Meiltä saat koko paketin: tapahtumatilan, kokoustekniikan, tarjoilut ja ohjelman. Lisäksi autamme mielellämme yksityistilaisuuden suunnittelussa

Päästä itsesi helpommalla: järjestä yksityistilaisuus Helsingin gr8 viihdeklubilla

Me gr8:lla tiedämme, millaisia haasteita yksityistilaisuudet voivat järjestäjälle ja tapahtumatilalle asettaa. Yksityistilaisuuden suunnittelusta ja järjestämisestä tekee konstikasta usein se, että tilat varataan yhdeltä taholta, ruokailun toteuttaa toinen yritys ja mahdollisesta ohjelmanumerosta sovitaan kolmannen osapuolen kanssa. Tällöin järjestävä osapuoli pitelee yksin kaikkia lankoja käsissään ja joutuu viestimään tapahtuman toteutuksesta kolmen eri tahon kanssa.

Yksityistilaisuuden voi kuitenkin toteuttaa helpommin. Kun järjestät yksityistilaisuuden Helsingin gr8 viihdeklubilla, saat kaikki liikkuvat osat samasta paikasta, saman toimijan välityksellä.

Yksityistilaisuus gr8 viihdeklubilla sopii moneen tarkoitukseen

Yksityistilaisuus sopii erinomaisesti moneen tarkoitukseen, kuten asiakastilaisuuksien tai firman sisäisten tapahtumien järjestämiseen. Saatte tilaisuuden ajaksi Helsingin viihdeklubin tilat käyttöönne kokonaisuudessaan. Voitte kutsua yksityistilaisuuteen isommankin porukan, sillä tilojemme kapasiteetti ei lopu heti kesken:

  • Eri lajeissa kapasiteettia on 100 henkilön verran.
  • Tiloihimme mahtuu kokonaisuudessaan jopa 200 henkilöä.

Aktiviteettipaketti on erinomainen ohjelmanumero yksityistilaisuuteen

Helsingin Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitsevan viihdeklubin kaikki aktiviteetit ovat kokonaisuudessaan vain sinun ja vieraittesi käytettävissä. Aktiviteettipakettimme on erinomainen ohjelmanumero yksityistilaisuuteen, sillä se mahdollistaa kevyen keskustelun ja tutustumisen samalla, kun tilaisuuden osallistujat kiertävät lajista toiseen. Tämä ohjelmanumero sopii erinomaisesti aivan kaikille – iästä ja kuntotasosta riippumatta!

Räätälöidyt ruokatarjoilut yksityistilaisuuteen

Kun suunnittelet yksityistilaisuutta, on hyvä ottaa huomioon myös ruokailut. Näin varmistat, etteivät osallistujat väsähdä kesken tilaisuuden. Maittavilla ruokailuilla saat tilaisuuden painumaan osallistujien mieliin positiivisena kokemuksena.

Kauttamme saatte järjestettyä monipuoliset ruokatarjoilut, jotka räätälöidään aina tapauskohtaisesti toiveidenne mukaan. Kerro toiveistasi ruokailujen suhteen, kun varaat yksityistilaisuutta! Järjestämme yksityistilaisuuteesi tarpeen mukaan esimerkiksi buffetlounaan tai kahvitarjoilut – tai vaikka molemmat. Mainitse myös mahdollisista erikoisruokavalioista.

Suunnitellaan yhdessä yksityistilaisuus Helsingin viihdeklubille!

Pohditko, kuinka järjestät onnistuneen yksityistilaisuuden? Autamme mielellämme tilaisuuden suunnittelussa! Meillä on paljon kokemusta erilaisista yksityistilaisuuksista, ja tarjoammekin käyttöösi kaiken kokemuksemme ja tietotaitomme, jotta tilaisuudestasi tulee menestys. Et jää yksin myöskään itse tilaisuuden aikana: palvelualtis henkilökuntamme on valmis auttamaan koko tilaisuuden keston ajan aktiviteettien ja järjestelyjen suhteen.

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne yksityistilaisuus Helsingin viihdeklubille!

Kysy lisää tarjonnastamme tai tee varaus lomakkeella: