Yksityistilaisuus Helsingissä gr8 viihdeklubilla

Suunnitteletko yksityistilaisuutta Helsinkiin? gr8 viihdeklubi tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuudellesi!

Yksityistilaisuudet voivat asettaa monia erilaisia vaatimuksia käytettävällä tilalle ja sen tarjoamille ajanviettomahdollisuuksille. Usein yksityistilaisuutta järjestettäessä tilat varataan yhdeltä taholta, ruokailun järjestää toinen yritys ja mahdollisesta ohjelmanumerosta sovitaan kolmannen osapuolen kanssa. 

Kun järjestät yksityistilaisuuden Helsingin gr8 viihdeklubilla, kaikki liikkuvat osat saadaan samasta paikasta, saman toimijan välityksellä. Helsingin Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitsevan viihdeklubin kaikki aktiviteetit ovat kokonaisuudessaan vain sinun ja vieraittesi käytettävissä. Aktiviteettipakettimme on erinomainen ohjelmanumero yksityistilaisuuteen, sillä se mahdollistaa kevyen keskustelun ja tutustumisen samalla, kun tilaisuuden osallistujat kiertävät lajista toiseen. 

Yksityistilaisuus Helsingin viihdeklubilla sopii moneen tarkoitukseen

Yksityistilaisuus sopii erinomaisesti moneen tarkoitukseen, kuten asiakastilaisuuksien tai firman sisäisten tapahtumien järjestämiseen. Saatte tilaisuuden ajaksi Helsingin viihdeklubin tilat käyttöönne kokonaisuudessaan. Voitte kutsua yksityistilaisuuteen isommankin porukan, sillä tilojemme kapasiteetti ei lopu heti kesken:

  • Eri lajeissa kapasiteettia on 100 henkilön verran.
  • Tiloihimme mahtuu kokonaisuudessaan jopa 200 henkilöä.

Räätälöidyt ruokatarjoilut yksityistilaisuuteen

Kun suunnittelet yksityistilaisuutta, on hyvä ottaa huomioon myös ruokailut. Näin varmistat, etteivät osallistujat väsähdä kesken tilaisuuden. Maittavilla ruokailuilla saat tilaisuuden painumaan osallistujien mieliin positiivisena kokemuksena.

Kauttamme saatte järjestettyä monipuoliset ruokatarjoilut, jotka räätälöidään aina tapauskohtaisesti toiveidenne mukaan. Kerro toiveistasi ruokailujen suhteen, kun varaat tilaisuutta! Mainitse myös mahdollisista erikoisruokavalioista.

Suunnitellaan yhdessä yksityistilaisuus Helsingin viihdeklubille!

Pohditko, kuinka järjestät onnistuneen yksityistilaisuuden? Autamme mielellämme tilaisuuden suunnittelussa! Meillä on paljon kokemusta erilaisista yksityistilaisuuksista, ja tarjoammekin käyttöösi kaiken kokemuksemme ja tietotaitomme, jotta tilaisuudestasi tulee menestys.

Et jää yksin myöskään itse tilaisuuden aikana: palvelualtis henkilökuntamme on valmis auttamaan koko tilaisuuden keston ajan aktiviteettien ja järjestelyjen suhteen.

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne yksityistilaisuus Helsingin viihdeklubille!

Kysy lisää tarjonnastamme tai tee varaus lomakkeella: