Järjestä yksityistilaisuus Helsingissä gr8 viihdeklubilla

Suunnitteletko yksityistilaisuuden järjestämistä Helsingissä? gr8 viihdeklubi tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuudellesi!

Yksityistilaisuudet voivat asettaa monia erilaisia vaatimuksia käytettävällä tilalle sekä sen tarjoamille ajanviettomahdollisuuksille. Monesti tilaisuutta järjestettäessä tilat varataan yhdeltä taholta, ruokailun järjestää toinen yritys ja mahdollisesta ohjelmanumerosta sovitaan kolmannen osapuolen kanssa. 

Kun järjestät yksityistilaisuuden Helsingin gr8 viihdeklubilla, kaikki liikkuvat osat saadaan järjestettyä samasta paikasta, saman toimijan välityksellä. Helsingin Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitsevan viihdeklubin kaikki aktiviteetit ovat kokonaisuudessaan vain sinun ja vieraittesi käytettävissä. Aktiviteettipakettimme on erinomainen ohjelmanumero yksityistilaisuuteen, sillä se mahdollistaa kevyen keskustelun ja tutustumisen samalla, kun tilaisuuden osallistujat kiertävät lajista toiseen. 

Yksityistilaisuus Helsingin viihdeklubilla sopii moneen tarkoitukseen

Yksityistilaisuus sopii erinomaisesti moneen käyttötarkoitukseen, kuten asiakastilaisuuksien tai firman sisäisten tapahtumien järjestämiseen. Saatte tilaisuuden ajaksi Helsingin viihdeklubin tilat käyttöönne kokonaisuudessaan. Voitte kutsua tilaisuuteenne isommankin porukan, sillä tiloihimme mahtuu suurempikin joukko:

  • Eri lajeissa kapasiteettia on 100 henkilön verran.
  • Tiloihimme mahtuu kokonaisuudessaan jopa 200 henkilöä.

Räätälöidyt ruokatarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Kun suunnittelet yksityistilaisuutta, on hyvä ottaa huomioon myös ruokailut. Kauttamme saatte järjestettyä monipuoliset ruokatarjoilut, jotka räätälöidään aina tapauskohtaisesti toiveidenne mukaan. Kerro toiveistasi ruokailujen suhteen, kun varaat tilaisuutta!

Suunnitellaan yhdessä yksityistilaisuus Helsingin viihdeklubille!

Pohditko, kuinka järjestät onnistuneen tilaisuuden? Autamme mielellämme tilaisuuden suunnittelussa! Meillä on paljon kokemusta erilaisista yksityistilaisuuksista, ja tarjoammekin käyttöösi kaiken kokemuksemme ja tietotaitomme, jotta tilaisuudestasi tulee menestys. Et jää yksin myöskään itse tilaisuuden aikana: palvelualtis henkilökuntamme on valmis auttamaan koko tilaisuuden keston ajan aktiviteettien ja järjestelyjen suhteen.

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne yksityistilaisuus Helsingin viihdeklubille!

Kysy lisää tarjonnastamme tai tee varaus lomakkeella: