Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5260 [7] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

VARAA VERKOSSA!

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

VARAA VERKOSSA!

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

VARAA VERKOSSA!

Asiakastilaisuudet, Helsinki

Suunnitteletko asiakastilaisuutta? gr8-viihdeklubilla järjestät monipuoliset ja persoonalliset asiakastilaisuudet Helsingissä.

Tyytyväiset asiakkaat ovat jokaisen yrityksen toiminnan ytimessä. Meillä voit järjestää asiakastilaisuuden, joka jättää yrityksestäsi positiivisen muistijäljen ja tarjoaa asiakkaillesi mieleenpainuvia elämyksiä.

Olipa toiveissasi millainen asiakastilaisuus tahansa, gr8-viihdeklubilla se onnistuu. Voit räätälöidä asiakastilaisuutesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Tarjoamme asiakastilaisuuteen kaikki tarvitsemasi: toimivat kokoustilat ja kabinetit, monipuoliset aktiviteetit, maistuvat tarjoilut – ja tietenkin mahtavat puitteet.

Asiakastilaisuus aktiviteettien parissa

Vapaamuotoinen asiakastilaisuus aktiviteettien parissa on hauska ja yllättävä. gr8-viihdeklubilta löytyy yli kymmenen erilaista aktiviteettia, joita voitte vapaasti kokeilla – mukaan tarvitsette vain rennon asenteen ja vaatetuksen.

Viihdeklubillamme voitte kokeilla seuraavia lajeja:
– Ajosimulaattori
– Biljardi
– Darts
– Golf-simulaattori
– Keilaus
– Koris
– Nopeustesti
– Pöytäcurling
– Pöytäfutis
– Pöytälätkä
– Reaktiopeli
– Tarkkuusammuntasimulaattori
– Xbox Kinect

Siirtyminen aktiviteetista toiseen on helppoa, sillä lajit sijaitsevat viihdeklubilla vierekkäin. Aktiviteetit mahdollistavat erinomaisesti vapaamuotoisen seurustelun – ryhmänne pysyy hyvin kasassa aktiviteettien ajan. Samassa tilassa oleva anniskeluluvin varustettu sporttibaarimme palvelee janon yllättäessä. Myös henkilökuntamme palvelee teitä koko tilaisuuden ajan ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin.

Kokoustilat ja kabinetit asiakastilaisuuksiin

Tarjoamme asiakastilaisuuksiin eri kokoiset kokoustilat ja kabinetit, joista löytyy kaikki tarvittava vaivattoman tilaisuuden järjestämiseen: AV-laitteet, videotykki, fläppitaulu ja internetyhteys. Halutessasi voit tilata kokoustiloihin maistuvan ruokailun tai kahvitarjoilun.

Saunatilat asiakastilaisuuksiin

Haluatko järjestää asiakastilaisuuden saunatiloissa? gr8:n kautta voit vuokrata aktiviteettien yhteydessä Helsingissä sijaitsevan Salmisaaren Liikuntakeskuksen kolmea saunaa: pieni, iso ja Loistosauna.

Pienempään saunaan mahtuu kerrallaan noin 6–8 ihmistä löylyttelemään ja suurempaan reilusti yli toistakymmentä. Isomman saunan yhteydessä on pukuhuoneen lisäksi erillinen oleskelutila, pienemmässä oleskelutila ja pukeutumistila ovat samaa tilaa. Saunoille on tilattavissa myös catering, ja tiloihin saa tuoda omat saunajuomat.

Liikuntakeskuksesta löytyy myös Loistosauna, jonka voitte vuokrata käyttöönne. Loistosaunan kapasiteetti on maksimissaan 30 henkilöä. Saunassa on erillinen pukuhuone ja löylyjen välissä voit piipahtaa isolla lasitetulla parvekkeella ihailemassa Helsingin upeaa merinäköalaa. Saunatilojen yhteydessä on myös neuvotteluhuone/kabinetti parillekymmenelle henkilölle.

Ruokailut ja tarjottavat asiakastilaisuuksiin

Kaikki tarjoilut järjestyvät helposti kauttamme asiakastilaisuuteen. Mahdollisuuksia on lukuisia, eikä nälkä tai jano pääse varmasti yllättämään.

Aktiviteettien yhteyteen ja kokoustiloihin voidaan järjestää esimerkiksi buffet-ruokailu tai voit tilata pientä purtavaa ja kahvi- tai teetarjoilun. Tiloissa palvelee myös A-oikeuksin varusteltu sporttibaari. Saunatiloihin on lisäksi mahdollista järjestää illallinen ja lounas paikallisen catering-yrityksen kautta. Ruokailu voidaan järjestää myös talon ravintolassa.

Voit tutustua tarkemmin ruokatarjoiluihin täältä.

Räätälöity asiakastilaisuus Helsingissä

Järjestämme joustavasti kaikenkokoiset asiakastilaisuudet räätälöidysti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi – suunnitellaan yhdessä asiakastilaisuus, joka muistetaan.

Lukuisat yritykset ovat järjestäneet meillä onnistuneita tilaisuuksia. Lue lisää asiakaskokemuksista täältä >

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä!