Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Yksityistilaisuus Helsingissä

Suunnitteletko yksityistilaisuutta Helsinkiin? gr8 viihdeklubi tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuudellesi! Viihdeklubimme sopii hyvin niin virallisiin kun vapaamuotoisem­piinkin yksityistilaisuuksiin. Meidän kauttamme saat koko paketin: tapahtumatilan, kokoustekniikan, tarjoilut ja ohjelman. Lisäksi autamme mielellämme yksityistilaisuuden suunnittelussa.

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Päästä itsesi helpommalla – Järjestä yksityistilaisuus Helsingin gr8-viihdeklubilla

Me gr8:lla tiedämme, millaisia haasteita yksityistilaisuudet voivat järjestäjälle ja tapahtumatilalle asettaa. Yksityistilaisuuden suunnittelusta ja järjestämisestä tekee konstikasta usein se, että tilat varataan yhdeltä taholta, ruokailun toteuttaa toinen yritys ja mahdollisesta ohjelmanumerosta sovitaan kolmannen osapuolen kanssa. Tällöin järjestävä osapuoli pitelee yksin kaikkia lankoja käsissään ja joutuu viestimään tapahtuman toteu­tuksesta kolmen eri tahon kanssa.

Yksityistilaisuuden voi kuitenkin toteuttaa helpommin. Kun järjestät tilaisuuden Helsingin gr8-viihdeklubilla, saat kaikki liikkuvat osat samasta paikasta, saman toimijan välityksellä.

Yksityistilaisuus gr8-viihdeklubilla sopii moneen tarkoitukseen

Yksityistilaisuus sopii erinomaisesti moneen tarkoitukseen, kuten asiakastilaisuuksien tai virkistyspäivien järjestämiseen. Saatte tilaisuuden ajaksi Helsingin viihdeklubin tilat käyttöönne kokonaisuudessaan.

Voitte kutsua yksityis­tilaisuuteen isommankin porukan, sillä tilojemme kapasiteetti ei lopu heti kesken:
– lajeissa kapasiteettia on 100 henkilön verran
– tiloihimme mahtuu kokonaisuudessaan jopa 200 henkilöä

Aktiviteettipaketti on erinomainen ohjelma­numero yksityis­tilaisuuteen

Helsingin Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitsevan viihdeklubin aktiviteetit ovat kokonaisuudessaan vain sinun ja vieraittesi käytettävissä. Aktiviteettipakettimme on erinomainen ohjelmanumero yksityis­tilaisuuteen, sillä se mahdollistaa kevyen keskustelun ja tutustumisen samalla, kun tilaisuuden osallistujat kiertävät lajista toiseen. Tämä ohjelmanumero sopii erinomaisesti aivan kaikille – iästä ja kuntotasosta riippumatta! Anniskeluluvin varustettu baarimme palvelee koko tilaisuuden ajan.

Räätälöidyt ruokatarjoilut yksityistilaisuuteen

Kun suunnittelet yksityistilaisuutta, on hyvä ottaa huomioon myös ruokailut. Näin varmistat, etteivät osallistujat väsähdä kesken tilaisuuden. Maittavilla ruokailuilla saat tilaisuuden painumaan osallistujien mieliin positiivisena kokemuksena.

Kauttamme saatte järjestettyä monipuoliset ruokatarjoilut, jotka räätälöidään aina tapauskohtaisesti toiveidenne mukaan. Kerro toiveistasi ruokailujen suhteen, kun varaat yksityistilaisuutta! Järjestämme ­tilaisuuteesi tarpeen mukaan esimerkiksi illallisen, buffetlounaan tai kahvitarjoilut – tai vaikka kaikki nämä. Mainitse myös mahdollisista erikoisruokavalioista.

Suunnitellaan yhdessä yksityistilaisuus Helsingin viihdeklubille!

Pohditko, kuinka järjestät onnistuneen yksityistilaisuuden? Helsingin viihdeklubin henkilökunta auttaa mielellään tilaisuuden suunnittelussa! Meillä on paljon kokemusta erilaisista yksityistilaisuuksista, ja tarjoammekin käyttöösi kaiken koke­muksemme ja tietotaitomme, jotta tilaisuudestasi tulee menestys. Et jää yksin myöskään itse tilaisuuden aikana: palvelualtis henkilökuntamme on valmis auttamaan koko tilaisuuden keston ajan aktiviteettien ja järjestelyjen suhteen.

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne yksityistilaisuus Helsingin viihdeklubille! Pyydä tarjous sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä!