Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Varausehdot ja maksutavat

Varaus- ja peruutusehdot

Varausvahvistuksen henkilömäärä toimii laskutusperusteena. Henkilömäärään tulee tehdä muutokset viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa. Pidätämme oikeuden hinnan tarkistukseen henkilömäärän muuttu­essa alkuperäisestä oleellisesti. Myös muihin palveluihin (ruokailut, tarjoilut, kokouspaketit, sauna- ja kokoustilat jne.) tulee tehdä muutokset viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa, minkä jälkeen ne veloitetaan varatun mukaisesti.

Tilassa saattaa olla myös muita ryhmiä saman­aikaisesti. Tapahtumat eivät ole yksityis­tilaisuuksia, ellei varausta tehdessä ole toisin sovittu ja asiasta myös varaus­vahvistuksessa mainittu. Huomioittehan varauksen alkamis- ja loppumisajan, eli varaus on voimassa sovitun kellonajan. Jos ryhmänne haluaa lisää aktiviteetti­aikaa, tai lisää aikaa esim. ruokailuun, niin tulee siitä sopia erikseen etukäteen ennen tapahtumaa. Käytetystä lisäajasta veloitamme hinnaston mukaisesti sekä siitä aiheutuneet muut välilliset kulut kuten henkilöstökulut. Pidätämme oikeuden pieniin muutoksiin aktiviteettipaketin sisällössä. Ikäraja gr8 Viihdeklubille klo 16:00 jälkeen K-18.

Peruutusehdot
– 14 vuorokautta ennen tapahtumaa: maksuton
– alle 14 vuorokautta ennen tapahtumaa: 100 % tapahtuman hinnasta
– lisäksi yksityistilaisuudet, lue alla*

Kauttamme varattaviin lisäpalveluihin** noudatetaan yllä olevia varaus- ja peruutusehtoja. Muut ehdot toimijakohtaisesti.

Tilavuokrat ja aktiviteettihinnasto sisältävät kevyen pintasiivouksen. Kaikki mahdoliset lisäpalvelut, eritesiivoukset ja muut kulut veloitetaan täysimääräisinä palvelun tuottajan laskutuksen mukaisesti huomioiden niistä aiheutuneet muut välilliset kulut kuten mm. ylimääräiset henkilöstökulut. Varauksen tekijä on ryhmänsä vastuuhenkilö ja vastaa muusta ryhmästä ja sen toiminnasta.

*Yksityistilaisuudet
Pidätämme oikeuden laskuttaa yksityistilaisuuden gr8 aktiviteettien hinnan ennakkoon varausvahvistus vaiheessa, kuitenkin viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa. Tätä maksua ei palauteta jos yksityistilaisuus siirtyy tai peruuntuu. Yksityistilaisuuden muutos- ja peruutusehto on 30 vrk ennen tapahtumaa maksuton, alle 30 vrk 100% tapahtuman hinnasta.

**Kauttamme varattavat lisäpalvelut
gr8 ei vastaa kauttamme varattujen lisäpalveluiden (kokoustila, saunatila, ruokatarjoilut, catering tai muiden Salmisaaren liikuntakeskusken toimijoiden) tuottamisesta. Toimimme palvelun välittäjänä tehdäksemme kontaktoinnin mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. Jos näissä lisäpalveluissa ilmenee ongelmia, niin olettehan tapahtuma hetkellä yhteydessä suoraan palvelun tuottajaan.

Maksutavat ja laskutus

Tapahtuman voi maksaa tapahtumapäivänä paikanpäällä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla kuten esimerkiksi Visa, Mastercard, Visa Electron. Meillä käyvät myös Smartum: mobiilimaksu, liikunta- ja virikesetelit, Edenred-kortti sekä Epassi. HUOM! emme vastaanota American Express tai Diners Club -luottokortti maksuja. Olemme luopuneet käteisen vastaanottamisesta!

Laskutusasiakkaan on toimitettava yrityksen/yhteisön virallinen nimi kokonaisuudessaan ja Y-tunnus sekä laskutus­tiedot mahdollisine viitetietoineen ennen tapahtumaa varauksen teko vaiheessa. Laskutustapa on verkko- tai sähköpostilasku. Laskutuslisämme on 18 €/lasku. Laskun jakaminen on 50 €/lasku. Ulkomaan laskutus­lisämme on 30 €/lasku. Maksuehtomme on 14 pv netto (erityistapauksissa 30pv netto). Laskussa näkyy aina erittelyissä laskutettava tuote (jokainen tuote omalla rivillään), kpl määrä, tuotteiden alv hinta, alv 0 hinta sekä yhteensä summa. Viivästyskorko on 7 %. Huomatusmaksu on 10 €.

Vastuuvapautus Virtual Reality seikkailuun

1. Noudata aina henkilökunnan ohjeita ja pyydä apua tarvittaessa. Pelin aikana mahdollisessa ongelma tilanteessa voi nostaa käden ylös ja pyytää apua. Jos koet huimausta tai huonoa oloa on hyvä sulkea silmät hetkeksi ja pyytää henkilökunnalta apua.

2. Henkilökunta pukee virtuaalilasit ja ohjaimet teille. Käsittele laitteita varovasti. Peliajan loputtua henkilökunta tulee auttamaan teitä ottamaan lasit pois päästä. Tahallisesta, tarpeettoman kovasta voimankäytöstä, tai piittaamattomuudesta, jotka johtavat laitteiden hajoamiseen, vastaa käyttäjä. Tällaisessa tilanteessa pidätämme oikeuden vaatia korvauksia aiheutuneiden kulujen osalta. Virtuaalilasit ovat langattomat kuten myös ohjaimet, niitä säilytetään pelien välissä lattialla tai niille varatussa kaapissa, olethan siis varovainen kun liikut peli-alueella.

3. Joillain henkilöillä virtuaalitodellisuuslasit voivat aiheuttaa huimausta, pahoinvointia tai päänsärkyä. Näissä tapauksissa sulje silmät ja pyydä henkilökunnalta apua virtuaalilasien riisumiseen. gr8 Viihdeklubi ei vastaa laitteiden ja pelien käytöstä aiheutuneista henkisistä tai fyysistä vahingoista.

4. Virtuaalimaailmassa et näe todellista ympäristöä. Noudata pelitilan rajoja, jotka näet virtuaalilasien sisällä. Älä mene rajojen yli. Muista, että peleissä et voi oikeasti istua, nojata tai asettaa ohjaimia esim. pöydälle. Pidä ohjaimien rannelenkit aina sen verran tiukalla ettei ohjaimet pääse tippumaan kädestä. Henkilökunta opastaa ja tarvittaessa auttaa pukemaan langattomat ohjaimet.

5. Laitteiden käyttäjänä vastaat laitteistolle tapahtuneista vahingoista täysarvoltaan, jotka ovat aiheutuneet joko tahallisesti, tarpeettoman voimankäytön seurauksena tai piittaamattomuudesta tätä ohjetta kohtaan.

6. Emme suosittele Virtual Reality seikkailua jos kärsit epilepsiasta, olet herkkä voimakkaille valoille, kärsit huonoa oloa tai päänsärkyä videopeleistä tai olet raskaana.