Varausehdot ja maksutavat

Varaus- ja peruutusehdot

Varausvahvistuksen henkilömäärä toimii laskutusperusteena. Henkilömäärään tulee tehdä muutokset viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa. Pidätämme oikeuden hinnan tarkistukseen henkilömäärän muuttu­essa alkuperäisestä oleellisesti. Myös muihin palveluihin (ruokailut, tarjoilut, kokouspaketit, sauna- ja kokoustilat jne.) tulee tehdä muutokset viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa, minkä jälkeen ne veloitetaan varatun mukaisesti.

Olemme avoinna tilauksesta. Minimiveloitus on 10 henkilöä, mikäli samanaikaisesti ei ole muita varauksia. Suositusikäraja on 15 vuotta. Tilamme ovat K18 klo 17 jälkeen. Tapahtumat eivät ole yksityis­tilaisuuksia, ellei varausta tehdessä ole toisin sovittu ja asiasta myös varaus­vahvistuksessa mainittu. Huomioittehan varauksen alkamis- ja loppumisajan, eli varaus on voimassa sovitun kellonajan. Jos ryhmänne haluaa lisää aktiviteetti­aikaa, tai lisää aikaa esim. ruokailuun, niin tulee siitä sopia erikseen etukäteen ennen tapahtumaa. Käytetystä lisäajasta veloitamme hinnaston mukaisesti. Pidätämme oikeuden pieniin muutoksiin aktiviteettipaketin sisällössä.

Peruutusehdot
– 30 vuorokautta ennen tapahtumaa: veloituksetta
– 14-29 vuorokautta ennen tapahtumaa: 50 % tapahtuman arvosta
– alle 14 vuorokautta ennen tapahtumaa: 100 % tapahtuman arvosta

Maksutavat ja laskutus

Tapahtuman voi maksaa tapahtumapäivänä paikanpäällä joko käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla kuten esimerkiksi Visa, Mastercard, Visa Electron. Meillä käyvät myös Smartum: mobiilimaksu, liikunta- ja virikesetelit, Edenred: ticket virike (Mind&Body), virikesetelit sekä Sporttipassi: ePassi.

Laskutusasiakkaan on toimitettava yrityksen/yhteisön Y-tunnus sekä laskutus­tiedot mahdollisine viitetietoineen ennen tapahtumaa. Laskutustapa on verkko- tai paperilasku. Pidätämme oikeuden varausmaksun 500 € (sis. alv) laskuttamiseen yksityistilaisuuksissa ja isoissa tapahtumissa. Varausmaksu vähennetään tapahtuman loppusummasta. Varausmaksua ei palauteta, mikäli tapahtuma peruuntuu varaamisen jälkeen. Laskutuslisämme on 15 €/lasku. Laskun jakaminen on 50 €/lasku. Ulkomaan laskutus­lisämme on 30 €/lasku. Maksuehtomme on 14 pv netto (erityistapauksissa 30pv netto). Laskussa näkyy aina erittelyissä laskutettava tuote (jokainen tuote omalla rivillään), kpl määrä, tuotteen alv hinta, alv 0 hinta sekä yhteensä summa. Viivästyskorko on 10,5 %.

 

HELSINGIN HAUSKIMMALLA VIIHDEKLUBILLA TAPAHTUU

YLI 10 AKTIVITEETTILAJIA

KAIKKI YHDELLÄ HINNALLA

UNIIKIT TAPAHTUMAT

TYKY-PÄIVÄT, VIRKISTYSPÄIVÄT, PIKKUJOULUT TAI VAIKKA POLTTARIT

ILOISTA MIELTÄ, RENTOA YHDESSÄOLOA JA SPORTTIBAARIN JUOMIA

JOKAISELLE PALJON MIELUISAA TEKEMISTÄ

TARVITTAESSA MYÖS SAUNA-, KOKOUSTILAT SEKÄ HERKULLISET RUOKAILUT

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!