fbpx
Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

OTA YHTEYTTÄ!

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

OTA YHTEYTTÄ!

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Varausehdot ja maksutavat

Varaus- ja peruutusehdot

Varausvahvistuksen henkilömäärä toimii laskutusperusteena. Henkilömäärään tulee tehdä muutokset viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa. Pidätämme oikeuden hinnan tarkistukseen henkilömäärän muuttu­essa alkuperäisestä oleellisesti. Myös muihin palveluihin (ruokailut, tarjoilut, kokouspaketit, sauna- ja kokoustilat jne.) tulee tehdä muutokset viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa, minkä jälkeen ne veloitetaan varatun mukaisesti.

Tilassa saattaa olla myös muita ryhmiä saman­aikaisesti. Tapahtumat eivät ole yksityis­tilaisuuksia, ellei varausta tehdessä ole toisin sovittu ja asiasta myös varaus­vahvistuksessa mainittu. Huomioittehan varauksen alkamis- ja loppumisajan, eli varaus on voimassa sovitun kellonajan. Jos ryhmänne haluaa lisää aktiviteetti­aikaa, tai lisää aikaa esim. ruokailuun, niin tulee siitä sopia erikseen etukäteen ennen tapahtumaa. Käytetystä lisäajasta veloitamme hinnaston mukaisesti sekä siitä aiheutuneet muut välilliset kulut kuten henkilöstökulut. Pidätämme oikeuden pieniin muutoksiin aktiviteettipaketin sisällössä.

Peruutusehdot
– 14 vuorokautta ennen tapahtumaa: maksuton
– alle 14 vuorokautta ennen tapahtumaa: 100 % tapahtuman hinnasta
– lisäksi yksityistilaisuudet, lue alla*

Kauttamme varattaviin lisäpalveluihin** noudatetaan yllä olevia varaus- ja peruutusehtoja. Muut ehdot toimijakohtaisesti.

Tilavuokrat ja aktiviteettihinnasto sisältävät kevyen pintasiivouksen. Kaikki mahdoliset lisäpalvelut, eritesiivoukset ja muut kulut veloitetaan täysimääräisinä palvelun tuottajan laskutuksen mukaisesti huomioiden niistä aiheutuneet muut välilliset kulut kuten mm. ylimääräiset henkilöstökulut. Varauksen tekijä on ryhmänsä vastuuhenkilö ja vastaa muusta ryhmästä ja sen toiminnasta.

*Yksityistilaisuudet
Pidätämme oikeuden laskuttaa yksityistilaisuuden gr8 aktiviteettien hinnan ennakkoon varausvahvistus vaiheessa, kuitenkin viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa. Tätä maksua ei palauteta jos yksityistilaisuus siirtyy tai peruuntuu. Yksityistilaisuuden muutos- ja peruutusehto on 30 vrk ennen tapahtumaa maksuton, alle 30 vrk 100% tapahtuman hinnasta.

**Kauttamme varattavat lisäpalvelut
gr8 ei vastaa kauttamme varattujen lisäpalveluiden (kokoustila, saunatila, ruokatarjoilut, catering tai muiden Salmisaaren liikuntakeskusken toimijoiden) tuottamisesta. Toimimme palvelun välittäjänä tehdäksemme kontaktoinnin mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. Jos näissä lisäpalveluissa ilmenee ongelmia, niin olettehan tapahtuma hetkellä yhteydessä suoraan palvelun tuottajaan.

Maksutavat ja laskutus

Tapahtuman voi maksaa tapahtumapäivänä paikanpäällä joko käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla kuten esimerkiksi Visa, Mastercard, Visa Electron. Meillä käyvät myös Smartum: mobiilimaksu, liikunta- ja virikesetelit, Edenred-kortti sekä Epassi. HUOM! emme vastaanota American Express tai Diners Club -luottokortti maksuja.

Laskutusasiakkaan on toimitettava yrityksen/yhteisön virallinen nimi kokonaisuudessaan ja Y-tunnus sekä laskutus­tiedot mahdollisine viitetietoineen ennen tapahtumaa varauksen teko vaiheessa. Laskutustapa on verkko- tai sähköpostilasku. Laskutuslisämme on 18 €/lasku. Laskun jakaminen on 50 €/lasku. Ulkomaan laskutus­lisämme on 30 €/lasku. Maksuehtomme on 14 pv netto (erityistapauksissa 30pv netto). Laskussa näkyy aina erittelyissä laskutettava tuote (jokainen tuote omalla rivillään), kpl määrä, tuotteiden alv hinta, alv 0 hinta sekä yhteensä summa. Viivästyskorko on 7 %. Huomatusmaksu on 10 €.