Kokouspaketti Helsingin gr8 viihdeklubilla

Etsitkö kattavaa kokouspakettia Helsingistä? gr8 viihdeklubin kokouspaketeissa yhdis­tyvät kokoustila ja kokoustekniikka, maittavat ruokailut ja hauska ohjelma. Saat kaiken, mitä onnistuneen kokouksen järjestämiseen tarvitaan!

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Kokouspaketista helppo ratkaisu kokouspäivään

Myöntäkää pois: sanan “kokouspäivä” kuullessaan monen mielessä saattaa pyörähtää ajatus, että edessä on melko tylsä ja puiseva päivä. Vaikka asiapitoista ohjelmaa voidaan rikkoa puheilla tai hassunhauskoilla esiintyjillä, päivän jälkeen ei välttämättä ole täysin varma siitä, mitä mieltä tästä kaikesta pitäisi olla.
Not so gr8.

Mutta näin sen ei tarvitse mennä! Helsingin gr8 viihdeklubi tarjoaa Salmisaaren Liikunta­keskuksessa puolipäiväiset ja kokopäiväiset kokouspaketit, joissa voidaan puhua tiukkaa asiaa ja virkistää osallistujien mielet aktiviteeteilla.

Onnistuneen kokouspäivän avaimet

Kokouspäivän järjestäminen ei ole raketti­tiedettä. Onnistuneen tilaisuuden avaimet ovat yksinkertaiset:

  • Toimiva kokoustekniikka
  • Sopiva kokoustila
  • Maittavat ruokailut
  • Virkistävä ohjelma

Helsingin viihdeklubin kokouspaketeissa yhdistyvät nämä kaikki. Saatte meiltä kattavasti varustellut kokoustilat ja maukkaat tarjoilut. Tilaisuuden kruunaa aktiviteettipaketti, joka koostuu hauskoista, kevyistä viihdelajeista. Mukana on hohtokeilailua, biljardia, ajosimulaattoreita, jousiammuntaa… ja monta muuta mahtavaa lajia.

Aktiviteettipaketti tekee kokouspäivästä ainutlaatuisen kokemuksen. Sen puitteissa kokousväki voi viettää aikaa yhdessä rennoissa tunnelmissa. Mikäli kaikki kokoukseen osallistuvat eivät ennalta tunne toisiaan, tarjoaa aktiviteettipaketti erinomaisen tilaisuuden tutustumiselle ja small talkille.

Kokouspaketin edut

Kokouspaketin suurimmat hyödyt ovat huolettomuus ja ajansäästö. Sinun ei tarvitse huolehtia kokoustekniikasta, tarjoiluista tai viihdyttävästä ohjelmasta, vaan voit keskittyä agendan laatimiseen ja kokousyleisön kokoon kutsumiseen. Me huolehdimme muusta!

Kokouspaketin suurimpiin hyötyihin kuuluu myös se, ettei sinun tarvitse erikseen pohtia, kuinka saisit kokouspäivän painumaan osallistujien mieliin tai kuinka saisit kaikki mukana olevat viihtymään. Aktiviteetti­pakettimme tarjoaa jotakin uutta kokeiltavaa ja onnistumisen kokemuksia jokaiselle kävijälle. Se onkin hauska tapa vetreyttää istumisesta kangistuneet lihakset kokouspäivän päätteeksi!

Kokouspaketin avulla järjestät niin suuret kuin pienetkin tilaisuudet

Helsingin viihdeklubin kokouspaketit on erinomainen valinta niin suuriin kuin pieniinkin kokoustilaisuuksiin. Minimivaraus kokous­paketteihin on 15 henkilöä. Oli agendanne sitten asiapitoinen tai tarkoituksena innovoida ja luoda uutta, gr8 viihdeklubin rennot tilat ja viihdyttävät aktiviteetit takaavat, että kokouspäivä on kaikille osallistujille positiivinen kokemus!

Helsingin viihdeklubin kokouspaketti kahdessa laajuudessa

Tarjoamme kahta erilaista kokouspakettia. Puolenpäivän kokouspaketit antavat erinomaiset puitteet tiiviimmille kokouksille. Jos tarvitsette enemmän aikaa käyttöönne, kokopäivän kokouspaketti on tällöin valintanne. On teidän päätettävissänne, missä järjestyksessä tilaisuuden eri osat seuraavat toisiaan. Voitte aloittaa joko aktiviteeteista tai kokoustamisesta.

Puolenpäivän kokouspaketti

– Kokoustila
– Varustus: AV-tekniikka, fläppitaulu ja wifi
– Aamukahvi + päivän suolainen tarjoilu TAI iltapäiväkahvi + päivän makea tarjoilu
– Päivän lounas
– Aktiviteetit käytössänne kahden tai kolmen tunnin ajaksi

Pyydä tarjous sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Kokopäivän kokouspaketti

– Kokoustila
– Varustus: AV-tekniikka, fläppitaulu ja wifi
– Aamukahvi + päivän suolainen tarjoilu
– Päivän lounas
– Iltapäiväkahvi + päivän makea tarjoilu
– Aktiviteetit käytössänne kahden tai kolmen tunnin ajaksi

Helppoa ja käytännöllistä, eikö vain? Kysy lisää tai pyydä tarjous kokouspaketista Helsingin viihdeklubilta sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä!

HELSINGIN HAUSKIMMALLA VIIHDEKLUBILLA TAPAHTUU

YLI 10 AKTIVITEETTILAJIA

KAIKKI YHDELLÄ HINNALLA

UNIIKIT TAPAHTUMAT

TYKY-PÄIVÄT, VIRKISTYSPÄIVÄT, PIKKUJOULUT TAI VAIKKA POLTTARIT

ILOISTA MIELTÄ, RENTOA YHDESSÄOLOA JA SPORTTIBAARIN JUOMIA

JOKAISELLE PALJON MIELUISAA TEKEMISTÄ

TARVITTAESSA MYÖS SAUNA-, KOKOUSTILAT SEKÄ HERKULLISET RUOKAILUT

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!