Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Kickoff -Helsinki – tavoitteellista suunnittelua ja hauskaa yhdessä tekemistä!

Onko teillä alkamassa uusi projekti, joka kaipaa yhteistä suunnittelupäivää vai haluatteko tiivistää tiiminne joukkuehenkeä?  Jos vastasitte kyllä, niin meillä puolestaan on tarjota teille ideoita kickoff-tapahtuman järjestämiseen sekä loistavat puitteet suunnittelupäivän viettoon! Onnistuneessa kickoff-tapahtumassa suunnitellaan yhdessä tulevia projekteja ja tiivistetään työyhteisön joukkuehenkeä. Tarjoamme vastapainona ahkeralle työskentelylle maittava ruokaa ja juomaa sekä rentoja aktiviteetteja koko porukalle. Meiltä löytyy kaikki tarvittava ­­­­­­– aktiviteetit, ruokailu sekä kokoustilat!

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Kickoff -tapahtuma – laaja valikoima innostavia aktiviteetteja

Tarjoamme kickoff-tapahtuman ohjelmaksi Helsingissä vauhdikkaan aktiviteettipaketin, joka sisältää samaan hintaan yli 10 erilaista innostavaa aktiviteettia. Voitte paikan päällä vapaasti valita, mihin aktiviteetteihin osallistutte. Valinnan varaa löytyy joka makuun koriksesta pöytälätkään ja ajosimulaattorista keilaukseen. Mukaan tarvitsette vain rennon meiningin ja mukavan vaatetuksen.

Tapahtuman aikana voitte kulkea aktiviteetista toiseen omaan tahtiinne. Lajeja tehdään itsenäisesti, mutta henkilökuntamme on myös koko ajan paikalla auttamassa ja opastamassa. Ja koska kaikki kickoff-tapahtuman aktiviteetit ovat vierekkäin saman katon alla, pysyy tiiminne kasassa koko päivän ajan.

Tarjoamamme kickoff-tapahtuman aktiviteetit Helsingissä:
– Ajosimulaattori
– Biljardi
– Darts
– Golf-simulaattori
– Keilaus
– Nopeustesti
– Pöytäcurling
– Pöytäfutis
– Pöytälätkä
– Reaktiopeli
– Tarkkuusammuntasimulaattori
– Xbox Kinect
– Subsoccer

Kiinnostuitteko? Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake. Suunnitellaan yhdessä teille motivoiva kickoff-tapahtuma Helsingissä! Meillä on kokemusta kickoff-tapahtumien järjestämisestä erilaisille yrityksille, ja autamme mielellämme teidänkin kickoff-tapahtumanne järjestämisessä.

Meiltä myös tarjoilut ja kokoustilat kickoff-tapahtuman viettoon Helsingissä

Halutessanne saatte kauttamme varattua koko paketin: innostavat aktiviteetit, maittavan ruokailun, rentouttavan saunan sekä viihtyisät kokoustilat kickoff-tapahtumaanne Helsingissä. Salmisaaren Liikuntakeskuksessa on tilaa isommallekin porukalle, sillä sen viihtyisät kokous- ja ruokailutilat sopivat jopa usealle sadalle osallistujalle. Salmisaaren Liikuntakeskuksesta löytyy myös saunatiloja, joiden löylyissä tehokas kickoff-tapahtuma saa rennon päätöksen.

Kickoff-tapahtuma Helsingissä suunnitellaan aina toiveidenne mukaan

Autamme mielellämme kickoff-tapahtuman suunnittelussa. Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä ja kysykää ideoita kickoff-tapahtumaan, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän työporukallenne sopiva kickoff-tapahtuma Helsingin toimipisteeseemme!

Kickoff-tapahtumien lisäksi Helsingin viihdeklubi sopii erinomaisesti myös muiden yritystapahtumien järjestämiseen. Kysykää lisää! Pyytäkää tarjous sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake

 

Ota yhteyttä!