Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

OTA YHTEYTTÄ!

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

OTA YHTEYTTÄ!

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Ruokailut viihdeklubilla aktiviteettien yhteydessä

gr8 viihdeklubilla aikaa viettäessään ei kannata turhaan kantaa murhetta tarjoiluista! Järjestämme isommille ryhmille yksityistilaisuuksissa aktiviteettien oheen mm. pientä purtavaa sekä kahvi- ja teetarjoilun tai vaikka maistuvan illallisen. Tarjoilut ovat esillä non-stop buffettina, tilaamme ruokatarjoilut erikseen Cateringiltä. Kun olet varaamassa aikaa aktiviteettien parissa, muista tiedustella samassa yhteydessä ruoka­tarjoiluistamme jotka voidaan järjestää useammassa eri tilassa kuten Loistosaunalla tai Loistosalissa johon mahtuu jopa yli 100 henkilöä.

Tiloissamme palvelee lisäksi baari anniskeluluvin, joten janokaan ei pitäisi päästä yllättämään viihdeklubilla aikaa viettäessä!

Räätälöidyt ruokailut cateringistä

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten catering-palveluiden kanssa, joten Salmisaaren Liikuntakeskukseen on mahdollista järjestää kauttamme myös illallisia tai muita tilaisuuksia, joissa tarvitaan ruokatarjoilua. Mikäli olette järjestämässä meillä yksityistilaisuutta, voimme toteuttaa niihin yksilölliset ja räätä­löidyt ruokatarjoilut toiveidenne mukaisesti. Catering tekee ehdotuksen ja tarjouksen case-by-case asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tarvitsemme vahvistetun ruokatilauksen viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa. Ilmoitathan myös mahdolliset ruokavaliot ja -allergiat tässä yhteydessä, jotta osaamme ottaa ne huomioon ruokatarjoiluja valmistellessa.

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä!