Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Ruokailut viihdeklubilla aktiviteettien yhteydessä

Järjestämme isommille ryhmille yksityistilaisuuksissa aktiviteettien oheen mm. pientä purtavaa sekä kahvi- ja teetarjoilun tai vaikka maistuvan illallisen (minimitilaus 30 henkilölle). Tarjoilut ovat esillä non-stop buffettina, tilaamme ruokatarjoilut erikseen Cateringiltä. Kun olet varaamassa aikaa aktiviteettien parissa, muista tiedustella samassa yhteydessä ruoka­tarjoiluistamme jotka voidaan järjestää useammassa eri tilassa kuten Loistosaunan kabinetissa* tai Loistosalissa* johon mahtuu jopa yli 100 henkilöä. *Tilavuokra ja muut kulut veloitetaan erikseen, kysy lisätietoa ja hinnat ryhmällenne myynti@gr8.fi

Tiloissamme palvelee lisäksi baari anniskeluluvin, joten janokaan ei pitäisi päästä yllättämään viihdeklubilla aikaa viettäessä! Loistosaliin ja Loistosaunalle omat juomat mukaan!

Räätälöidyt ruokailut cateringistä

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten catering-palveluiden kanssa, joten Salmisaaren Liikuntakeskukseen on mahdollista järjestää kauttamme myös illallisia tai muita tilaisuuksia, joissa tarvitaan ruokatarjoilua. Mikäli olette järjestämässä meillä yksityistilaisuutta, voimme toteuttaa niihin yksilölliset ja räätä­löidyt ruokatarjoilut toiveidenne mukaisesti. Catering tekee ehdotuksen ja tarjouksen case-by-case asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tarvitsemme vahvistetun ruokatilauksen viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa. Ilmoitathan myös mahdolliset ruokavaliot ja -allergiat tässä yhteydessä, jotta osaamme ottaa ne huomioon ruokatarjoiluja valmistellessa.

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä!