Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Tyky-päivä, Helsinki – Mahtavaa tekemistä ja yhdessä oloa!

Tyky-päivä Helsingissä tarkoittaa huikeita elämyksiä ja kokemuksia! gr8 tarjoilee, teidän upea työporukkanne nauttii! Valittavana on viihdyttäviä aktiviteetteja jokaiseen makuun – ja mikä parasta, voitte vapaasti kulkea aktiviteetista toiseen oman suunnitelmanne mukaisesti. Kaikki tyky-päivän aktiviteetit ovat vierekkäin saman katon alla, joten ryhmänne pysyy hyvin kasassa koko päivän ajan. Luvassa on siis hauskaa tekemistä ja yhdessä oloa. Halutessanne järjestämme myös tyky-päiväänne ruokailut ja muita lisäpalveluja.

Tyky-päivän aktiviteetit sopivat moneen makuun

Järjestäkää ikimuistoinen tyky-päivä Helsingissä ja heittäytykää mukaan kokemusten maailmaan! Viihdeklubillamme voitte paikan päällä vapaasti valita, mihin aktiviteetteihin osallistutte. Valinnan varaa löytyy yli 10 erilaisen viihteellisen aktiviteetin joukosta, kaikki samalla hinnalla. Aktiviteettimme sopivat sekä pienemmille ryhmille että isoillekin yrityksille. Mukaanne tarvitsette vain iloisen mielen sekä rennon vaatetuksen. Lajeja tehdään itsenäisesti, mutta henkilökuntamme on myös koko ajan paikalla auttamassa ja opastamassa.

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake Tarjoamamme tyky-päivän aktiviteetit Helsingissä

– Ajosimulaattori
– Biljardi
– Darts
– Golf-simulaattori
– Keilaus
– Nopeustesti
– Pöytäcurling
– Pöytäfutis
– Pöytälätkä
– Reaktiopeli
– Tarkkuusammuntasimulaattori
– Xbox Kinect
– Subsoccer

Meidän kauttamme voitte varata myös muita Salmisaaren Liikuntakeskuksen aktiviteetteja. Sen lisäksi, että tarjoamme upeat puitteet päiväänne, autamme teitä myös suunnittelemaan juuri teidän yrityksellenne sopivan kokonaisuuden!

Innostuitteko viettämään elämyksellisen tyky-päivän Helsingissä? Ottakaa yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Lisää maustetta tyky-päivään Helsingissä: sauna, ruokailu ja tyylikkäät kokoustilat

Ilman maittavaa ruokaa ja iltapäiväkahveja ei tyky-päivää tiloissamme tarvitse viettää. Halutessanne järjestämme lisäpalveluna toiveidenne mukaiset maistuvat tarjoilut tyky-päiväänne viihdeklubillemme (yksityistilaisuuden oheen) tai kokous-ja saunatiloihin. Kauttamme saatte niin maittavat lounaat kuin kahvit tarjoiluineen. Kertokaa toiveistanne ruokailujen suhteen varausta tehdessänne.

Viihdeklubin baarissa on anniskeluluvat josta voi tilata juomia tapahtuman aikana. Baari palvelee teitä koko tilaisuutenne ajan. Jos teillä on tarve järjestää tyky-päivän yhteydessä vaikkapa yrityksenne yhteinen kokous, voitte varata kauttamme myös siihen sopivat tilat. Salmisaaren Liikuntakeskuksen tilat sopivat niin suurten kuin pientenkin kokousten järjestämiseen. Tyky-päivien lisäksi näissä tiloissa voitte järjestää myös muita yritystilaisuuksia, kuten koulutuksia ja kick-offeja. Lisätiedot liikuntakreskuksen monipuolisista kokoustiloista!

Tyky-päivä Helsingissä saa arvoisensa päätöksen upeissa saunatiloissamme, joita on mahdollista vuokrata gr8 aktiviteettien oheen. Saunatiloja löytyy aina pienestä 6-8 hengen saunasta suureen, jopa 30 henkilöä vetävään Loistosaunaan. Huomaattehan, että Loistosaunaan on myös mahdollista tilata tarjoiluja. Lisätiedot liikuntakeskuksen viihtyisistä saunatiloista!

Helen Oy:n kokemukset tyky-päivistä Helsingin viihde­klubilla

Energiayhtiö Helen Oy järjesti kolme koko päivän kestävää tyky-päivätapahtumaa, joihin sisältyi hauskanpitoa Helsingin viihdeklubillamme. Tavoitteena oli saada uudet työkaverit tutustumaan toisiinsa paremmin tyky-päivän aikana. Tutustuminen lähtikin nopeasti käyntiin, kun työntekijät lähtivät kiertämään yhdessä viihdeklubin aktiviteetteja. Tapahtumien järjestämisestä vastannut Ulla Kettunen oli tapahtumaan enemmän kuin tyytyväinen.

 ”Olen vuosien mittaa järjestänyt kymmeniä erilaisia TYKY- ja TYHY-tapahtumia, mutta gr8-viihdeklubilta saamamme palvelu yllätti minut! Henkilökunta oli todella avuliasta ja tapahtuman järjestäminen heidän kanssaan onnistui ilman minkäänlaisia hankaluuksia.” – Ulla Kettunen, Helen Oy

Lue Helenin kokemukset onnistuneen tyky-päivän suunnittelusta! 

Suunnitellaan yhdessä täydellinen tyky-päivä Helsingissä!

Meillä on paljon kokemusta tyky-päivien järjestämisestä ja autamme mielellämme teidänkin tyky-päivän suunnittelussa. Ottakaa yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän näköisenne tyky-päivä Helsingin viihdeklubille.

Tarjouksen saatte sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Ota yhteyttä!