Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Yritysjuhlat Helsingissä

Oletko järjestämässä yritysjuhlia ensimmäistä kertaa? Vai oletko jo kokenut juhlien järjestäjä, mutta haluat tällä kertaa jotain uutta ja erilaista yritysjuhliin? Olet tullut oikeaan paikkaan! Helsingin gr8-viihdeklubi tarjoaa kaiken, mitä tarvitaan ikimuistoisen yritys­juhlan järjestämiseen.

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Kaikki tarvittava yritysjuhliin Helsingin gr8-viihdeklubilta

Kun kyseessä on isomman yrityksen oma tilaisuus, on onnistuneen tilaisuuden järjes­tämiseksi ratkottava monia kysymyksiä. Mistä sopiva tila, entä ruoka? Oman ongelmansa muodostaa ohjelman ideointi ja järjestäminen – ei ihan helppo juttu.

Helsingin gr8-viihdeklubi tarjoaa kuitenkin ratkaisun kaikkiin näihin kysymyksiin. Klubimaisiin tiloihimme mahtuu kokonaisuudessaan jopa 200 yritysjuhlien vierasta, joten meille sopii juhlimaan isommankin firman koko henkilöstö. Järjestämme juhlaväelle maistuvat ja sopivasti täyttävät tarjoilut räätälöidysti cateringin kautta. Anniskeluluvin varustettu baarimme palvelee juhlavieraita koko tapahtuman ajan.

Aktiviteettipaketista hyvää mieltä yritysjuhlaan

Yritysjuhlan kruunaa toiminnallinen pakettimme, joka kannustaa koko henkilöstöä viihtymään yhdessä ja tarjoaa matalan kynnyksen kokeilumahdollisuuden erilaisiin aktiviteettilajeihin. Pakettiin kuuluu muun muassa keilausta, ajosimulaattoreita, ilmakiekkoa ja monia muita hauskoja lajeja! Koko porukka saa onnistumisen kokemuksista hyvää mieltä. Lajien lomassa juhlijat voivat myös tutustua toisiinsa paremmin ja vaihtaa kuulumisia. Lajeissa on kapasiteettia noin 100 hengelle.

Kun haluat järjestää unohtumattomat yritysjuhlat Helsingissä, ota meihin yhteyttä! Suunnittelemme kanssasi unohtumattoman yritysjuhlan ja viemme järjestelyt maaliin kanssasi.

Pyydä tarjous sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä!