Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Uutuus gr8 viihdeklubilla! Virtual reality elämys Helsingissä!

 

gr8 viihdeklubi järjestää Virtual realitya eli virtuaaliseikkailua ryhmille Helsingissä!

Virtual reality on mahtava elämys, joka sopii kaikenikäisille. Virtuaalitodellisuus tarjoaa kivaa tekemistä tyky-päiviin, virkityspäiviin, team buildingiin, polttariporukoille tai ystävien yhteisiin hetkiin. gr8 viihdeklubin Virtual reality kokemus on kestoltaan kaksi (2) tuntia ja Virtual reality tila ja -lounge varataan vain ryhmänne käyttöön.

Virtuaalitodellisuus pelejä löytyy tällä hetkellä 6 erilaista joita voi pelata yksin tai ryhmässä. Valikoima kasvaa koko ajan ja näitä pelejä ei pääse muualla kokemaan kuin järjestelmän valmistajan paikoissa. Virtuaalilasit ovat uusinta teknologiaa, langattomat ja kevyet käyttää mikä parantaa virtuaali kokemusta! gr8 Viihdeklubilla on kuudet langattomat virtuaalilasit eli jopa 6 pelaajaa samaan aikaan (huom! Eri peleissä eri pelaaja määrä)! Pelivalikoimaan voitte tutustua täältä! HUOM! The Factory ei pelattavissa gr8 Viihdeklubilla.

**verkkosivustolla olevat Virtual Reality kuvat ovat laitevalmistajan merkkinointikuvia, eivätkä gr8 Viihdeklubin tiloista. gr8 Viihdeklubin kuvia löydätte parhaiten sosiaalisen median kanavilta.

Tervetuloa viettämään porukalla hauskoja hetkiä Virtuaaliseikkailun parissa!

Virtuaaliseikkailun varaukset, myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake. Katso myös varausehdot sekä vastuuvapautuslauseke.

Virtual reality:

  • Suositeltava ryhmäkoko: 2–12 henkilöä
  • Suositusikäraja: 15 vuotta
  • Kesto: 2 tuntia
  • Henkilökunta paikalla opastamassa laitteiden käytössä sekä pelien pelaamisessa, noudatathan aina henkilökunnan ohjeita!
  • Emme suosittele Virtual reality kokeilua jos kärsit epilepsiasta, olet herkkä voimakkaille valoille, koet huonoa oloa tai päänsärkyä videopeleistä tai olet raskaana.

Hinta:

400 €/2h (sis. alv)

Varaa VR kokeilu myynti@gr8.fi

HUOM! Virtual reality ei varattavissa perjantaisin

Ota yhteyttä!