Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Suunnitelmissa tyky-päivä, pikkujoulut tai asiakastapahtuma? – Valitse gr8 viihdeklubin aktiviteettipaketti!

Helsingin gr8 viihdeklubi tarjoaa loistavat puitteet erilaisten yritysjuhlien, kuten virkistyspäivien ja pikkujoulujen järjestämiseen. Klubilla voitte viettää aikaa hauskojen aktiviteettien parissa ja nauttia samalla anniskeluluvin varustetun baarimme juomista. Aktiviteetit ovat erinomainen ohjelmavalinta tapahtumaan kuin tapahtumaan, sillä niiden joukosta löytyy jokaiselle mieluisaa tekemistä. Myös porukan keskinäinen small talk onnistuu aktiviteettien lomassa.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, myynti@gr8.fi tai täytä yhteydenottolomake, ja räätälöidään juuri teidän näköisenne tapahtuma!

Kauttamme hoituvat helposti viihdeklubin aktiviteettien lisäksi myös kokoustilat, ruokailut, saunatilat ja Salmisaaren liikuntakeskuksen muut palvelut. Sinun tarvitsee vain kertoa ryhmänne koko ja se, minkä tyyppistä tapahtumaa olet järjestämässä; me hoidamme loput! Jotta tapahtuman järjestäminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa, olemme koostaneet vinkkipaketteja erityyppisiä tapahtumia silmällä pitäen. Tutustu vinkkeihimme:

Energiayhtiö Helen on järjestänyt meillä useita TYHY-päiviä:

”Olen vuosien mittaa järjestänyt kymmeniä erilaisia TYKY- ja TYHY-tapahtumia, mutta gr8 viihdeklubilta saamamme palvelu yllätti minut! Henkilökunta oli todella avuliasta ja tapahtuman järjestäminen heidän kanssaan onnistui ilman minkäänlaisia hankaluuksia.” – Ulla Kettunen, Helen Oy 

Lue Helen Oy:n koko onnistumistarina

Ota yhteyttä!