Pikkujoulu Helsingissä gr8 viihdeklubilla

Kun suunnitelmissa on pikkujoulu Helsingissä, kannattaa olla ajoissa liikkeellä. gr8 viihdeklubilla voit viettää aktiivisen pikkujoulun aktiviteettipakettimme parissa sekä nauttia tarjoilusta ja baarimme antimista A-oikeuksin.

Meille ovat tervetulleita niin suuret kuin pienetkin ryhmät. Viihdeklubi sopiikin hyvin erikokoisiin pikkujouluihin:

 • Tiloihimme mahtuu jopa 200 pikkujoulun viettäjää.
 • Kerrallaan aktiviteetteihin voi osallistua noin 100 henkilöä.

Järjestä pikkujoulut Helsingissä helposti: gr8 pikkujoulupaketti

Selkeästi hinnoiteltu gr8 pikkujoulupaketti on sopiva vaihtoehto sinulle, joka haluat selviytyä pikkujoulujen järjestämisestä mahdollisimman vähällä vaivalla.

 • Paketti sisältää aktiviteetit (2 h) ja pikkujoulumenun.
 • Minimiosallistujamäärä: 20 hlöä.
 • Hinta: 66,50 €/hlö (sis. alv). Tämän lisäksi juomat laskutetaan toteutuneen kulutuksen mukaisesti.

Aktiviteetit (2 h) pikkujoulujen ohjelmana

Aktiviteeteista löytyy hauskaa ja virkistävää tekemistä jokaiselle! Toisin kuin monet muut pikkujoulujen ohjelmavaihtoehdot, aktiviteettipaketti mahdollistaa vapaan small talkin ja keskinäisen tutustumisen koko ohjelman ajan. Kaikki aktiviteettipaketin lajit ovat käytössänne, ja voitte vapaasti kulkea suorituspaikalta toiselle. Lajit ovat vierekkäin, joten ryhmänne pysyy hyvin kasassa koko aktiviteettiosion ajan. Aktiviteettitilasta löytyy baari A-oikeuksin.

Emme varaa lajeja yksittäin, ja tiloissa saattaa olla myös muita ryhmiä samanaikaisesti. Kapasiteettia aktiviteeteissa on noin 100 hlölle, ja pyrimme pitämään henkilömäärät sellaisina, ettei jonoja pääse muodostumaan. Lue lisää aktiviteettipaketista!

Pikkujoulumenu

Pikkujoulumenuamme ryydittävät perinteiset joulun maut. Koska klassisimpia suomalaisia jouluruokia on tähän aikaan vuodesta muutoinkin tarjolla yllin kyllin, olemme jättäneet ne menusta pois. Tarjoilemme niiden sijaan merellistä ja raikasta, kevyesti joulun makuista ruokaa.

Pikkujoulumenuumme kuuluu:

 • Savulohta ja kaprismajoneesia (L, G)
 • Sitruuna-smetanasilliä ja hapankorppuja (L)
 • Paahtopaistia ja piparjuurikastiketta (L, G)
 • Katkarapuja Skagen (L, G)
 • Vihersalaattia, leipää ja voita
 • Porsaanpaistia, luumu-konjakkikastiketta ja paahdettuja perunoita (L, G)
 • Glögi-piparkakkumoussea

Ruoka tarjoillaan ennen tai jälkeen aktiviteettien, aivan kuten pikkujoulujenne ohjelmaan parhaiten sopii. Pikkujoulumenu katetaan kabinettiin, jonka jääkaapissa on virvokkeita, olutta, siideriä, lonkeroa, viiniä ja kuohuviiniä. Lisäksi baarimme palvelee A-oikeuksin koko tapahtuman ajan. Kabinetissa ei ole pöytiintarjoilua, vaan ruoka on tarjolla buffettina. Kabinettiin mahtuu kerrallaan max. 60 henkilöä. 

Huom! Tarjoamme pikkujoulumenumme lisäksi myös räätälöityjä tarjoiluja. Kysythän siis myös muista tarjoilumahdollisuuksista, niin suunnittelemme ja toteutamme juuri teidän tarpeisiinne ja makuunne sopivan menukokonaisuuden. Lue lisää tarjoiluista: Ruokailut Helsingissä!

Suunnitellaan yhdessä pikkujoulu Helsingissä!

Oli suunnitelmissasi sitten suuret, koko yrityksen pikkujoulut tai vaikkapa harrastusporukan pienimuotoisempi juhla, gr8 viihdeklubi tarjoaa tilaisuuteen erinomaiset puitteet! Autamme mielellämme pikkujoulujenne suunnittelussa. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro, mitä toivot tapahtumaltanne. Takaamme hauskat ja ikimuistoiset pikkujoulut!

Varaa pikkujoulupaketit tai pyydä lisätietoja lomakkeella:

Katso myös Pikkujoulu Tampere -sivumme!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.