Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Pikkujoulut Helsingissä

gr8-viihdeklubi tarjoaa mahtavat puitteet aktiivisille pikkujouluille Helsingissä!

Näin helppoa pikkujoulujen järjestäminen ei ole koskaan ollut: nauti aktiviteettien laajasta valikoimasta, maittavasta pikkujoulumenusta sekä anniskeluluvin varustetun baarimme antimista – ja keskity juhlimaan.

Viihdeklubi sopii kaikenkokoisiin pikkujouluihin. Tiloihimme mahtuu jopa 200 pikkujoulun viettäjää, ja aktiviteetteihin voi osallistua kerralla noin 100 henkilöä. Meille ovat tervetulleita niin yritykset, harrastusryhmät kuin kaveriporukatkin.

Olethan ajoissa liikkeellä! Helsinki juhlistaa pikkujouluja marras-joulukuussa, ja suosituimmat ajankohdat varataan nopeasti täyteen. Mitä enemmän juhlijoita pikkujouluihinne on tulossa, sitä aikaisemmin varaus kannattaa tehdä.

Aktiivista pikkujouluohjelmaa (2-3h avoimet pelit)

gr8:n monipuolisista aktiviteeteista löytyy hauskaa ja virkistävää tekemistä ihan jokaiselle!

Viihdeklubillamme voitte kokeilla mm. seuraavia lajeja:
– Ajosimulaattori
– Biljardi
– Darts
– Golf-simulaattori
– Keilaus
– Nopeustesti
– Pöytäcurling
– Pöytäfutis
– Pöytälätkä
– Reaktiopeli
– Tarkkuusammuntasimulaattori
– Xbox Kinect
– Subsoccer

Aktiviteettipaketti on erinomainen valinta pikkujouluihin, sillä se mahdollistaa vapaan seurustelun ja keskinäisen tutustumisen koko ohjelman ajan. Käytössänne ovat kaikki aktiviteettipaketin lajit, joiden välillä voi kulkea vapaasti. Lajit ovat vierekkäin, joten ryhmänne pysyy hyvin kasassa koko aktiviteettiosion ajan. Aktiviteettitilasta löytyy myös anniskeluluvin varustettu sporttibaarimme.

Emme varaa lajeja yksittäin. Tilassa saattaa olla myös muita ryhmiä samanaikaisesti. Aktiviteettitila on tarkoitettu noin 100 henkilölle ja koko tilaan mahtuu jopa 200 henkilöä! Pyrimme pitämään henkilömäärät maltillisena, jotta jonoja ei pääse muodostumaan. Lue lisää aktiviteettipaketista!

Maistuva pikkujoulumenu

Kauttamme tilattavissa olevat pikkujoulumenut on rakennettu perinteisten joulun makujen ympärille. Pikkujoulujen menu on mahdollista räätälöidä toiveidenne mukaan. Suunnitellaan ja toteutetaan pikkujouluihinne juuri teidän ryhmällenne sopiva menukokonaisuus. Lue lisää tarjoilumahdollisuuksista: ruokailut Helsingissä.

Suunnitellaan yhdessä pikkujoulut Helsingissä

Suunnittelitpa suuria, koko yritykselle tarkoitettuja pikkujouluja tai pienempiä oman tiimin juhlia, gr8-viihdeklubi on monipuolisuudessaan oikea paikka.

Autamme mielellämme suunnittelemaan juuri ryhmällenne sopivat pikkujoulut Helsingissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi. Takaamme ikimuistoiset pikkujoulut!

Pyydä tarjous sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä!