Pikkujoulu Helsingissä

Suunnitteilla pikkujoulu Helsingissä? Olethan ajoissa liikkeellä! Koko Helsinki juhlistaa pikkujouluja marras-joulukuussa, ja suosituimmat ajankohdat varataan nopeasti täyteen. Mitä enemmän juhlijoita pikkujouluihinne on tulossa, sitä aikaisemmin varaus kannattaa tehdä.

gr8 viihdeklubilla voit viettää aktiivisen pikkujoulun aktiviteettipakettimme parissa sekä nauttia maittavista ruokatarjoilusta ja A-oikeuksin varustetun baarimme antimista.

Viihdeklubi sopii hyvin niin suuriin kuin pieniinkin pikkujouluihin. Tiloihimme mahtuu jopa 200 pikkujoulun viettäjää, ja aktiviteetteihin voi osallistua kerralla noin 100 henkilöä. Meille ovat tervetulleita pikkujoulun viettoon yritykset, harrastustyhmät kuin kaveriporukatkin.

Pikkujoulut helposti: gr8 pikkujoulupaketti

Haluatko selvitä pikkujoulujen järjestämisestä mahdollisimman pienellä vaivalla? Valitse gr8:n pikkujoulupaketti! Selkeästi hinnoiteltu pikkujoulupakettimme on sopiva vaihtoehto sinulle, joka haluat hoitaa pikkujoulujen järjestelyt mahdollisimman helposti ja keskittyä itsekin juhlatunnelmasta nauttimiseen.

Paketti sisältää aktiviteetit (2h avoin) ja pikkujoulumenun.
Hinta: 66,50 €/hlö (sis. alv)

*Juomat laskutetaan toteutuneen mukaisesti. Minimitilaus on 10 henkilöä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Aktiviteetit (2h avoin) pikkujoulujen ohjelmana

Aktiviteeteista löytyy hauskaa ja virkistävää tekemistä jokaiselle! Toisin kuin monet muut pikkujoulujen ohjelmavaihtoehdot, aktiviteettipaketti mahdollistaa vapaan small talkin ja keskinäisen tutustumisen koko ohjelman ajan. Siksi se on erinomainen ohjelmavalinta erityisesti yritysten pikkujouluihin: henkilöstön uudet tulokkaat tutustuvat aktiviteettien tuoksinassa firman konkareihin.

Kaikki aktiviteettipaketin lajit ovat käytössänne, ja voitte vapaasti kulkea lajilta toiselle. Lajit ovat vierekkäin, joten ryhmänne pysyy hyvin kasassa koko aktiviteettiosion ajan. Aktiviteettitilasta löytyy baari A-oikeuksin.

Emme varaa lajeja yksittäin, ja tiloissa saattaa olla myös muita ryhmiä samanaikaisesti. Kapasiteettia aktiviteeteissa on noin 100 hlölle, ja pyrimme pitämään henkilömäärät sellaisina, ettei jonoja pääse muodostumaan. Lue lisää aktiviteettipaketista!

Pikkujoulun menu

Pikkujoulumenuamme ryydittävät perinteiset joulun maut. Koska klassisimpia suomalaisia jouluruokia on tähän aikaan vuodesta muutoinkin tarjolla yllin kyllin, olemme jättäneet ne menusta pois. Tarjoilemme niiden sijaan merellistä ja raikasta, kevyesti joulun makuista ruokaa.

Pikkujoulumenuumme kuuluu:

  • Savulohta ja kaprismajoneesia (L, G)
  • Sitruuna-smetanasilliä ja hapankorppuja (L)
  • Paahtopaistia ja piparjuurikastiketta (L, G)
  • Katkarapuja Skagen (L, G)
  • Vihersalaattia, leipää ja voita
  • Porsaanpaistia, luumu-konjakkikastiketta ja paahdettuja perunoita (L, G)
  • Glögi-piparkakkumoussea

Ruoka tarjoillaan ennen tai jälkeen aktiviteettien, aivan kuten pikkujoulujenne ohjelmaan parhaiten sopii. Ruoka on tarjolla buffettina. Etukäteen ilmoitetut ruokavaliot ja -allergiat huomioidaan – keittiö valitsee korvaavat tuotteet.

Huom! Tarjoamme pikkujoulumenumme lisäksi myös räätälöityjä tarjoiluja. Kysythän siis myös muista tarjoilumahdollisuuksista, niin suunnittelemme ja toteutamme pikkujouluihinne juuri teidän ryhmällenne sopivan menukokonaisuuden. Lue lisää tarjoiluista: Ruokailut Helsingissä!

Suunnitellaan yhdessä pikkujoulu Helsingissä!

Oli suunnitelmissasi sitten suuret, koko yrityksen pikkujoulut tai vaikkapa harrastusporukan pienimuotoisempi juhla, gr8 viihdeklubi tarjoaa tilaisuuteen erinomaiset puitteet! Autamme mielellämme pikkujoulujenne suunnittelussa. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro, mitä toivot tapahtumaltanne. Takaamme hauskat ja ikimuistoiset pikkujoulut!

Pyydä tarjous sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä!

Helsingin hauskimmalla viihdeklubilla tapahtuu!

Helsingin hauskimmalla viihdeklubilla tapahtuu!

Helsingin hauskimmalla viihdeklubilla tapahtuu!

Helsingin hauskimmalla viihdeklubilla tapahtuu!

Helsingin hauskimmalla viihdeklubilla tapahtuu!

Helsingin hauskimmalla viihdeklubilla tapahtuu!

Helsingin hauskimmalla viihdeklubilla tapahtuu!

Helsingin hauskimmalla viihdeklubilla tapahtuu!

Helsingin hauskimmalla viihdeklubilla tapahtuu!