Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Onko kaveri tehnyt sen suuren päätöksen ja nyt saatte järjestää polttarit?

gr8 tarjoaa hyvät puitteet, joissa polttari­porukkanne voi tulla ottamaan vauhtia alkuiltaan, kun on polttarit Helsingissä. Suosituin polttariajankohta on lauantaina päivällä. Oli polttarisuunnitelma sitten kahdelle tai yhdelle päivälle, tarjoaa kahden ja kolmen tunnin aktiviteettipaketti porukallenne paljon erilaisia aktiviteetteja, joilla voi ottaa alku­lämmöt tulevaan iltaan. Aktiviteetit tarjoavat varmasti myös sopivaa kuva­materiaalia polttarikansiota varten.

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Monipuoliset polttariaktiviteetit

Käytössänne on kaikki aktiviteettimme.

Ruoka, juoma ja saunatilat

Aktiviteettien lomassa voitte nauttia anniskeluluvin varustetun baarimme juomista. Salmisaaaren liikuntakeskuksesta löytyy myös kahvila-ravintola sekä erikokoisia saunatiloja, joita voitte varata suoraan talon muilta toimijoilta, täältä lisätietoa Salmisaaren liikuntakeskuksen saunoista. Autamme toki mielellämme päivän suunnittelussa.

Varaamme Salmisaaren liikuntakeskuksen muiden tomijoiden palveluita gr8 aktiviteettien oheen yrityksille ja yhdistyksille, edellytämme varauksen yhteydessä Y-tunnusta. Kuluttuja-asiakas olethan yhteydessä muista liikuntakeskuksen palveluista suoraan muihin toimijoihin kuten Biitsi, Megazone, Prison Island, Loisto Catering, Big House Cafe, Kiipeilyareena jne.

Ota yhteyttä!