Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Virkistyspäivä, Helsinki – Parhaita ideoita onnistuneeseen virkistyspäivään!

Onko teillä suunnitelmissa virkistyspäivän vietto ja paikkana Helsinki? Jos vastasitte kyllä, niin meillä puolestaan on tarjota teille loistavia virkistyspäivän ideoita sekä upeat puitteet päivän viettoon! Onnistuneen virkistyspäivän reseptiin kuuluvat hauska ja aktivoiva ohjelma, maittava ruoka ja juoma sekä iloinen fiilis yhdessä olosta. Voitte valita virkistyspäiväänne vaikka koko paketin eli aktiviteetit, ruokailun sekä kokoustilat – meiltä löytyy Salmisaaren liikuntakeskuksesta kaikki tarvittava!

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Virkistyspäivän aktiviteetteja moneen makuun

Tarjoamme virkistyspäivän ohjelmaksi Helsingissä vauhdikkaan aktiviteettipaketin, joka sisältää samaan hintaan yli 10 erilaista viihteellistä aktiviteettia. Voitte paikan päällä vapaasti valita, mihin aktiviteetteihin osallistutte. Valinnan varaa löytyy joka makuun koriksesta pöytälätkään ja ajosimulaattorista keilaukseen. Mukaan tarvitsette vain rennon meiningin ja mukavan vaatetuksen.

Tapahtuman aikana voitte kulkea aktiviteetista toiseen omaan tahtiinne. Lajeja tehdään itsenäisesti, mutta henkilökuntamme on myös koko ajan paikalla auttamassa ja opastamassa. Ja koska kaikki virkistyspäivän aktiviteetit ovat vierekkäin saman katon alla, pysyy ryhmänne kasassa koko päivän ajan.

Tarjoamamme virkistyspäivän aktiviteetit Helsingissä:
– Ajosimulaattori
– Biljardi
– Darts
– Golf-simulaattori
– Keilaus
– Nopeustesti
– Pöytäcurling
– Pöytäfutis
– Pöytälätkä
– Reaktiopeli
– Tarkkuusammuntasimulaattori
– Xbox Kinect
– Subsoccer

Kiinnostuitteko? Ottakaa yhteyttä sähköpostitse
myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake. Suunnitellaan yhdessä teille unohtumaton virkistyspäivä Helsingissä! Meillä on kokemusta lukuisista virkistyspäivistä erilaisille yrityksille, ja autamme mielellämme teidänkin virkistyspäivänne suunnittelussa.

Meiltä myös tarjoilut ja kokoustilat virkistyspäivän viettoon Helsingissä

Meillä järjestettävä virkistyspäivä ei rajoitu pelkkään aktiviteettiosioon, sillä halutessanne saatte kauttamme varattua koko paketin: innostavat aktiviteetit, maittavan ruokailun, rentouttavan saunan sekä viihtyisät kokoustilat. Salmisaaren Liikuntakeskuksessa on tilaa isommallekin porukalle, sillä viihtyisät kokous- ja ruokailutilamme sopivat jopa yli sadalle osallistujalle. Salmisaaren Liikuntakeskuksesta löytyy myös saunatiloja, joiden löylyissä mukava virkistyspäivä saa upean päätöksen.

Meidän kauttamme saatte tilattua virkistyspäivän herkulliset lounaat sekä kahvit herkkuineen viihdeklubillemme yksityistilaisuuksien oheen tai Loistosaliin (4.krs) lisäpalveluna. Kertokaa toiveenne tarjoilujen suhteen varausta tehdessänne. Viihdeklubillamme on myös anniskeluluvin varustettu baari, jonka ansiosta jano ei pääse yllättämään kesken hauskanpidon. Baari palvelee teitä koko tilaisuutenne ajan.

Virkistyspäivä Helsingissä räätälöidään aina toiveidenne mukaan

Autamme mielellämme virkistyspäivänne suunnittelussa. Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä ja kysykää ideoita virkistyspäiväänne, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän näköisenne virkistyspäivä Helsingin toimipisteeseemme! Kauttamme voitte varata myös muita Salmisaaren Liikuntakeskuksen toimijoita gr8 aktiviteettien oheen.

Virkistyspäivän ohjelman suunnittelu voi olla haastavaa, joten kokosimme yhteen muutamia asioita, joita kannattaa ottaa huomioon. Napatkaa siis parhaat vinkkimme Ideoita virkistyspäivään -artikkelista ja suunnitelkaa täydellinen virkistyspäivä Helsingissä.

Virkistyspäivien lisäksi Helsingin viihdeklubi sopii erinomaisesti myös muiden yritystapahtumien järjestämiseen. Kysykää lisää! Pyytäkää tarjous sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

 

Ota yhteyttä!