Virkistyspäivä Helsingissä

Suunnitteletko virkistyspäivän järjestämistä Helsingissä? Onnistuneen virkistyspäivän ehtona on hauska ja aktivoiva ohjelma, joka ei kuitenkaan saa olla liian raskas tai väsyttävä. Jotta työporukka rentoutuu ja pääsee myös juttelemaan keskenään, on tärkeää, että osallistujat saavat itse päättää tahdin.

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

gr8 viihdeklubi tarjoaa virkistyspäivän ohjelmaksi aktiviteettipaketin, joka sisältää samaan hintaan yli 10 erilaista viihteellistä aktiviteettia. Voitte kulkea aktiviteetista toiseen vapaasti omaan tahtiinne. Koska kaikki aktiviteetit ovat vierekkäin, liikkuminen on helppoa ja ryhmänne pysyy hyvin kasassa. Aktiviteeteissa ei välttämättä tarvitse hikoilla, mukaan tarvitsette vain rennon meiningin ja rennon vaatetuksen.

Meiltä myös tarjoilut virkistyspäivään

Viihdeklubiltamme löytyy myös anniskeluluvin varustettu sporttibaari, jonka ansiosta jano ei pääse yllättämään kesken hauskanpidon. Meillä järjestettävän virkistyspäivän ei tarvitse rajoittua pelkkään aktiviteettiosioon, sillä kauttamme saatte myös ruokailut sekä kokoustilat. Salmisaaren Liikuntakeskuksessa on kokous- ja ruokailufasiliteetit jopa usealle sadalle osallistujalle.

Salmisaaren Liikuntakeskuksesta löytyy myös saunatiloja, joiden löylyissä mukava virkistys­päivä saa arvoisensa lopetuksen.

Virkistyspäivä räätälöidään aina toiveidenne mukaan

Autamme mielellämme päivän suunnittelussa. Ota siis yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän näköisenne virkistyspäivä! Kauttamme voit varata myös muita Salmisaaren Liikuntakeskuksen aktiviteetteja.

Vinkkejä virkistyspäivän suunnitteluun saat Ideoita virkistyspäivään -artikkelista.

Virkistyspäivien lisäksi Helsingin viihdeklubi sopii erinomaisesti myös muiden yritystapahtumien järjestämiseen. Kysy lisää! Pyydä tarjous sähköpostitse myynti@gr8.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä!

HELSINGIN HAUSKIMMALLA VIIHDEKLUBILLA TAPAHTUU

YLI 10 AKTIVITEETTILAJIA

KAIKKI YHDELLÄ HINNALLA

UNIIKIT TAPAHTUMAT

TYKY-PÄIVÄT, VIRKISTYSPÄIVÄT, PIKKUJOULUT TAI VAIKKA POLTTARIT

ILOISTA MIELTÄ, RENTOA YHDESSÄOLOA JA SPORTTIBAARIN JUOMIA

JOKAISELLE PALJON MIELUISAA TEKEMISTÄ

TARVITTAESSA MYÖS SAUNA-, KOKOUSTILAT SEKÄ HERKULLISET RUOKAILUT

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!