Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

AVOINNA RYHMILLE SOPIMUKSESTA

PERHEILLE, KAVERI- JA TYÖPORUKOILLE

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Hauskanpito työkavereiden kanssa gr8 viihdeklubilla vei voiton teatteri-illasta

Helsingin kaupungin varhaiskasvatusvirasto valitsi iltatapahtumiensa tapahtumapaikaksi gr8 viihdeklubin, sillä työkavereiden kanssa keskustellen ja viihtyen vietetty ilta tuntui mukavammalta tavalta rentoutua kuin teatteriesitys. Kohtuullinen hintataso ja mahdollisuus valita yhteensä seitsemän eri päivää tapahtumien järjestämiselle sinetöivät päätöksen.

– Idea Salmisaaressa pidettävästä tapahtumasta tuli aivan yllättäen yhteisen aivoriihemme viime metreillä. Avasimme saman tien Googlen, jonka kautta löysimme yhteystiedot. Innostuimme niin, että lähetimme heti varauksen, Helsingin kaupungin varhaiskasvatusviraston toimistosihteeri Laura Sihvo kertoo.

Sihvon mukaan päätökseen järjestää yhteensä seitsemän tapahtumailtaa Salmisaaressa vaikuttivat sekä laaja lajivalikoima, kohtuullinen hintataso että mahdollisuus jakaa tapahtuma­illat useammalle päivälle.

– Syy, miksi valitsimme gr8:n, oli hinta. Kysyimme muutamasta paikasta erilaisia vaihtoehtoja järjestää näinkin suuri tapahtuma, mutta hinnat olivat meille kohtuuttoman kovia. gr8 pystyi tarjoamaan laajemman valikoiman lajeja parempaan hintaan kuin monet muut. Pääsimme jokainen kokeilemaan montaa itsellemme uutta lajia yhdellä kertaa, Sihvo sanoo.

– Mukavaa oli myös se, että pystyimme jakamaan tapahtumat monelle illalle. Näin toivoimme, että mahdollisimman moni löytäisi itselleen sopivan ajankohdan – verrattuna vaikkapa yhteen tai kahteen teatteri-iltaan, hän jatkaa.

”Aktiviteettipaketti oli huomattavasti mukavampi ohjelmanumero kuin esimerkiksi teatterissa paikallaan istuminen – eihän silloin pääse edes kunnolla keskustelemaan työkavereiden kanssa!”

Laura Sihvo, Helsingin kaupungin varhaiskasvatusviraston toimistosihteeri

 

Nopea ja avulias palvelu kruunasivat tapahtumat

Sihvo on tyytyväinen erityisesti gr8:n avuliaaseen palveluun. – Palvelu gr8:n puolelta on kaikin puolin ollut todella hyvää ja on ollut ilo työskennellä heidän kanssaan. Tapahtumien järjestäminen on ollut mutkatonta ja sähköposti­vastaukset ovat tulleet nopeasti. Siitä olen erittäin iloinen!, hän kiittelee.

Lue lisää gr8:n Salmisaaren viihdeklubin aktiviteettipaketista ja tee varaus