Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 5233 [3] => 5249 [4] => 5265 [5] => 5271 [6] => 5255 )

 

Vinkkejä onnistuneeseen tapahtumaan

Tapahtuman järjestäminen voi joskus olla työlästä, me gr8 Viihdeklubilla pyrimme tekemään tapahtuman suunnittelun asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Koostimme muutaman tärkeän ja huomioitavan asian alla olevaan tapahtumajärjestäjän muistilistaan, jotta myös teidän tapahtumanne onnistuu kuten olitte toivoneet.

Lataa muistilista tästä

Osa ryhmistä haluaa kilpailla keskenään

Meillä gr8 Viihdekubilla ei ole valmiita kisapohjia, koska jokainen kilpailu on hieman omanlaisensa. Niinpä asiakas voi itse muotoilla haluamansa kilpailun – tai jättää kilpailun järjestämättä ja tulla vain nauttimaan viihdyttävistä aktiviteeteista, virvokkeista sekä sosialisoimaan ystävien ja kollegoiden kanssa. Tässä kuitenkin muutama vinkki jos ajattelitte järjestää esimerkiksi joukkuekilpailun, jossa 3-5 hlöä per joukkue:

Keilailu -> 10 ruudun eli yhden täyden kierroksen sarja
Golfsimulaattori- > pisin draivi (toki tässä golffareilla iso etu)
Ammuntasimulaattori -> esim. sorsajahti
Nopeustesti -> old school Speden spelit
Reaktiopeli -> kaksi pelaajaa samaan aikaan kts google ja Neuron Race, pelin kesto noin 45 sek.
Darts -> kolmen tikan sarja, lasketaan pisteet yhteen
Joukkueena tai pareittain voi sitten kisata: pöytälätkä, pöytäfutis, pöytäcurling, Subsoccer ja tottakai biljardissa.

Tapahtumanne lähestyy, tässä muutamia vinkkejä avoimeen tapahtumaanne gr8-viihdeklubilla:

Päällysvaatteet voitte jättää itsepalvelunarikkaamme. Tiloista löytyy muutama lukollinen kaappi arvotavaroille. Tarvittaessa 2. kerroksesta löytyy talon yleiset pukuhuoneet ja suihkut.

Varaaja/isäntä/emäntä käy ilmoittamassa ryhmänsä saapumisesta baaritiskillä.

Kun olette saapuneet, voitte aloittaa aktiviteetit varausvahvistuksen mukaisella aikataululla. Varausvahvistuksesta löydätte tarkemman aikataulun ja tapahtumanne ohjelman.

Käytössänne on paljon erilaisia viihteellisiä aktiviteetteja. Sisääntuloalueelta löydätte pöytäpelit, ja baaritiskin takana on videopelit, simulaattorit, reaktiopelit sekä keilailu. Kaikki aktiviteetit ovat heti käyttövalmiina, ja kun olette menossa keilaamaan, käykää ilmoittamassa siitä henkilökunnalle baaritiskillä, niin he aktivoivat teille keilaratoja käyttöön.

Kun kaipaatte opastusta ja ohjeistusta tai apua koneiden ja laitteiden kanssa, niin käykää vinkkaamassa henkilökunnalle baaritiskillä, niin he tulevat mielellään auttamaan aktiviteettien kanssa.

Viihdeklubilta löytyy kaikki tarvittavat pelivälineet kaikkiin aktiviteetteihin, teidän tulee vain saapua paikalle nauttimaan tapahtumastanne. Lajit pystyy hyvin suorittamaan casual-vaatetuksella.

Jos olette siirtymässä liikuntakeskuksesta pois tapahtuman jälkeen, kannattaa kuljetukset varata etukäteen.

Tervetuloa viihtymään!